D. Palm 58.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice jedním gólem porazily Slavii


Branky


58. D. Palm
0

Hořice podobně jako minulý týden těžily z rohového kopu a podobně jako minulý týden se o vítězný gól postaral Dominik Palm. Hořice porazily Slavii těsně 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Slavia začala zápas rázně a už po osmnácti vteřinách ohrozila soupeřovu branku, když se k odraženému míči na hranici vápna dostal Michal Brázda, jeho zakončení ale bohužel pro Hradečany skončilo na tyči domácí branky. Tentýž hráč se do zakončení dostal zhruba o deset minut později, kdy se po levé straně dostal do vápna Hořic, octl se ale v příliš velkém úhlu, a proto si brankář Pavel Žižka dokázal s jeho zakončením poradit.

Hořice s jistotou kombinovaly na vlastní polovině, zvládaly i presink Slavie, která napadala jejich rozehrávku. Na polovině soupeře ale domácím ofenzivním fotbalistům chyběla větší podpora spoluhráčů. O větší gólové šance se domácí připravovali i nepřesnou finální fází. V pětadvacáté minutě sice Pavel Kuneš obešel pravého obránce Slavie, následnému centru dal ale příliš velkou razanci a míč skončil v autu.

 

Domácí poctivě bránili vlastní polovinu, a hra Slavie se tak v některých momentech opírala o nakopávané balony, v takových momentech si ale s jistotou počínal brankář Žižka, který sbíral míče do svých rukavic. Ve čtyřicáté minutě se do zakončení znovu dostal slávistický Michal Brázda, ani tentokrát se ale nedočkal gólové radosti a z hranice vápna minul levou tyč. O dvě minuty později nebezpečně pálila domácí Jiskra a brankář Jan Moník se měl co natahovat, aby vytěsnil balon na roh. Z následného rohu poslala Jiskra dobrý centr do vápna Slavie. Míč se od břevna odrazil na zadní tyč, kam si nabíhal jeden z domácích hráčů, do svého zakončení ale dal příliš razance a prudkou ranou přestřelil branku. I proto první poločas skončil bezbrankovou remízou.

Hořice se ujímají těsného vedení

Ve druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnané hře. V padesáté sedmé minutě Slavia naplno pocítila sílu rohových kopů, které minulý týden rozhodly o výhře Hořic nad Novým Městem. Centrovaný balon se snesl na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal nehlídaný Dominik Palm a obránce Jiskry konečně prolomil bezbrankový stav.

S přibývajícím časem se Slavia čím dál víc tlačila do útoku. Důrazná obrana Hořic ale držela ofenzivní hráče Slavia zkrátka. V sedmdesáté minutě se naopak prostor otevřel pro domácí hráče, kteří se dostali k centru i hlavičce. Nadějný pokus ale nakonec skončil v náručí gólmana Jana Moníka. Přehuštěný prostor ve vápně Hořic hrál proti Slavii i v sedmdesáté třetí minutě. Hosté sice dostali balon do pokutového území soupeře, hradu těl ale nedokázali několika střelami překonat.

 

V sedmdesáté sedmé minutě oslabily útočné řady Slavie, když se po souboji ve středu hřiště zranil útočník Šimon Derner, který za potlesku obou táborů opustil hřiště na nosítkách. Dernerovu zranění navíc předcházel jeho faul, Hořice tedy rozehrávali standardní situaci. Domácí se i přes úctyhodnou vzdálenost rozhodli o přímé ohrožení branky a to se jim málem vyplatilo. Prudká dalekonosná střela se snášela pod břevno, gólman Jan Moník ale předvedl další ze svých zákroků a vyrazil balon do zámezí. V závěrečných sekundách čtyřminutového nastavení rozehrávali hosté přímý kop z dobré pozice před hranicí vápna. Tohoto důležitého okamžiku se zúčastnil i brankář Jan Moník a v pokutovém území Hořic bylo pořádně rušno, i proto se rozehrávka standardní situace protáhla až do devadesáté sedmé minuty. Slavia ale nakonec trefila pouze hořickou zeď a rozhodčí následně zápas ukončil. Hořice se tak mohly radovat těsné, ale stále tříbodové výhry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Na těžkém terénu se hrál bojovný fotbal. V první minutě nás zachránila tyč a hosté byli hlavně v prvním poločase velmi aktivní. Po hodině hry se nám podařil rohový kop a Palmova hlavička utkání rozhodla. Za velkou bojovnost si cenné tři body zasloužíme. Šimonu Dernerovi přejeme brzké uzdravení.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - V. Kulhánek [-] , P. Ruml [-] , D. Palm [-] , M. Vodnárek [-] (90. T. Lacina [-] ) - P. Palm [-] (65. A. Vávra [-] ) , P. Kuneš [-] (92. J. Šeda [-] ) , J. Rozsévač [-] , J. Kuneš [-] (83. M. Tomáš [-] ) - D. Pour [-] , J. Melichar [-] (73. I. Timkovič [-] ) -

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Šolc [-] , M. Mottl [-] (87. T. Ibrmajer [-] ) , J. Lán [-] , M. Dostál [-] - D. Veselý [-] , D. Chobotský [-] (65. D. Fišera [-] ) , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] (83. J. Špaček [-] ) - M. Hloušek [-] , Š. Derner [-] (76. T. Erber [-] ) -

ŽK: 58. D. Palm , 92. P. Žižka , 95. P. Ruml - 60. Š. Derner , 63. D. Veselý , 68. M. Mottl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.