1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec těsně zvítězil na hřišti Broumova


Branky


81. J. Schubert - 47. O. Koval , 62. O. Koval
0

Po bezbrankovém poločase si hosté vytvořili dvougólový náskok. V posledních deset minutách ale Broumovští vstřelili kontaktní gól a zdramatizovali závěr zápasu, ve kterém svůj tým podržel kostelecký brankář Petr Kobos. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

První poločas příliš vzruchu před oběma brankami nenabídl. Hra se sice přelévala ze strany na stranu, žádný z týmů ale nedovolil svému soupeři výraznější šanci. Obránci rychle přistupovali k útočícím hráčům, kteří tak neměli prostor ani čas pro další manévry s balonem. Po několika nedůrazných zakončeních na obou stranách přišel nejsvětlejší moment první půle ve čtyřicáté minutě. Obrana Broumova dopřála hostujícímu Tomáši Martínkovi volnost v pokutovém území, hostující hráč ale nabídnuté šance nevyužil a tváří v tvář brankáři Jakubu Drahorádovi přestřelil branku. První poločas tak skončil nerozhodně 0:0. 

Brankář Petr Kobos v závěru zachránil Kostelci tři body

Druhá půle nabídla o poznání atraktivnější podívanou. Vstup do druhé části se vydařil hostům, kteří se díky svižné kombinaci a aktivnímu napadání usadili na polovině Broumova. Ve čtyřicáté sedmé minutě uhájil červenokostelecký David Hlava míč před dotírajícími obránci a přesnou přihrávkou oslovil ve vápně Ondřeje Kovala, hostující útočník se dlouho nerozmýšlel a pohotovou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Ještě volněji se Červenému Kostelci mohlo dýchat v šedesáté druhé minutě. Lukáš Rada obloučkem přehodil Broumovskou obranu a poslal do úniku Ondřeje Kovala, který se ani napodruhé nemýlil a překonal brankáře Drahoráda. Zdálo se, že Červenokostelečtí mají utkání ve svých rukou, do vápna Broumova létala spousta centrovaných balonů, hosté se činili i ve střelbě, přesto se schylovalo k dramatickému závěru.

 

V osmdesáté minutě si domácí rychle vyměnili míč ve středu hřiště a díky kolmé přihrávce do vápna se ve střelecké příležitosti octl Jaromír Schubert, který zakončením kolem brankáře Petra Kobose snížil na 1:2. Kontaktní gól probudil domácí tým k aktivnímu závěru. V osmdesáté třetí minutě postupoval domácí hráč sám proti brankáři Kobosovi, Červenokostelecký gólman ale podržel svůj tým a nájezd Broumova vychytal. Broumovští v závěrečných minutách tlačili na soupeřovu branku, na gólmana Kobose ale nevyzráli. Červený Kostelec se tak mohl radovat z výhry 1:2. 



Ohlasy k zápasu



TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: První poločas si divák fotbalu moc neužil, až ve 40. minutě jsme zahodili gólovou šanci Martínkem. Povedl se nám vstup do druhé půle, kdy šanci ve 47. minutě s přehledem proměnil Koval, tentýž hráč po vysunutí Radou skóruje neomylně podruhé v 64. minutě. Do 80. minuty jsme měli zápas pod kontrolou, ale domácí z ojedinělé šance skórovali a tím zápas velice zdramatizovali. V závěru nás podržel gólman Kobos. Za tři body jsme rádi.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - D. Panny [-] , J. Michálek [-] (86. M. Dostál [-] ) , J. Schubert [-] , O. Gago [-] (73. J. Rolník [-] ) - D. Svoboda [-] , M. Hamada [-] (73. J. Pokorný [-] ) , J. Šimon [-] (76. T. Frydrych [-] ) , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] , M. Gago [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] , D. Hlava [-] (90. D. Poláček [-] ) , T. Martínek [-] , L. Rada [-] (74. M. Kováčik [-] ) , M. Barták [-] , S. Štelzig [-] (89. J. Nývlt [-] ) , D. Hála [-] , D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

Počet diváků: 220. Rozhodčí: Medlík Karel - MIŠKAŘ Karel, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.