3:4p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov po penaltách porazil Třebechovice


Branky


24. M. Lukášek , 28. M. Bíl , 70. M. Bíl - 35. A. Horák (vl.) , 44. T. Markovič , 57. T. Matoušek
0

Duel týmů ze spodku tabulky mezi Třebechovicemi a Černilovem nabídl zajímavou podívanou se spoustou branek a konečným penaltovým rozuzelním, které šťastněji dopadlo pro hosty z Černilova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov smazal dvoubrankové manko

Dlouhou dobu to vypadalo, že první poločas bude v jasné režii domácího týmu. Třebechovice byly od počátku lepším týmem, domácí si dokázali vytvářet šance před brankářem Černilova Václavem Cejnarem a některé se jim podařilo i využít. První branka padla ve 24. minutě, kdy se z penaltového puntíku prosadil Miroslav Lukášek. Když na svého spoluhráče o čtyři minuty později navázal Martin Bíl, který zvyšoval na 2:0. Vypadalo to na jasnou záležitost pro domácí Třebechovice, které do této doby na hřšiti dominovaly. Ve 35. minutě ale přišel moment, který zásadně ovlivnil vývoj nejen zbytku poločasu, ale i celého utkání - Černilovu se díky kontaktní brance dostal na rozdíl jediného gólu, branku na 2:1 si nešťastně srazil do vlastní sítě obránce Třebechovic Aleš Horák. Smolný moment nahlodal domácí fotbalisty, naopak povzbudil hosty z Černilova, kteří našli druhou mízu a začali soupeře přetlačovat. Povzbuzenému Černilovu se podařilo ještě do konce první půle srovnat výsledek, když se ve 44. minutě prosadil útočník Tomáš Markovič. 

Třebechovice tak rázem ztratily nadějný dvougólový náskok a do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 2:2.

Třebechovice smazaly jednobrankové manko

Energii z úspěšného vyrovnání se Černilovu podařilo přenést i do druhého poločasu, do kterého vstoupili tak, jak odešli z toho prvního. Hosté byli aktivnější a nebezpečnější. Aktivitu zužitkoval a velký obrat dokonal v 57. minutě střílející Tomáš Matoušek. Hostům se tak i za přispění domácích podařil obrat z 2:0 na 2:3. Otřesené Třebechovice nechtěly přenechat Černilovu všechny tři body, a domácí tak napli všechny zbývající síly, aby alespoň vyrovnali. Za svoji snahu byli nakonec odměněni v 70. minutě, kdy se podruhé v zápase trefil Martin Bíl, který svoji brankou určil skóre po devadesáti minutách 3:3.

 

Zápas dospěl k penaltovému rozuzlení, ve kterém se o chlup více dařilo hostujícímu Černilovu, který proměnil všech pět penalt, zatímco domácí střelci se jednou zmýlili. 



Sestavy


SK Třebechovice pod Orebem
J. Szöke [-] - A. Horák [-] , P. Pokorný [-] (63. J. Želízko [-] ) , J. Kolínek [-] , M. Lukášek [-] - D. Hruška [-] , J. Lochman ml. [-] , M. Věříš [-] , M. Bíl [-] - R. Bíl [-] (46. Š. Kouba [-] ) , T. Lukášek [-] (46. A. Lochman [-] )

FK Černilov
V. Cejnar [-] - P. Ježek [-] , M. Štěnička [-] , O. Šrámek [-] , D. Zumr [-] - T. Obzina [-] (53. M. Voltr [-] ) , J. Kráčmer [-] , M. Šmied [-] , T. Markovič [-] - T. Matoušek [-] , P. Benák [-]

ŽK: 77. M. Bíl , 81. D. Hruška , 84. A. Lochman .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.