Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov udolal Černilov a drží druhé místo


Branky


0

V posledních kolech může být ztráta každého bodu podstatná. Provodov proto potřeboval bodovat na hřišti třináctého Černilova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Provodov se zvedl a otočil skóre

Provodov nevkrošil do zápasu v Černilově pravou nohou a už od 8. minuty se museli vypořádat s brankou černilovského útočníka Tomáše Markoviče. Hráči Provodova si byli vědomi, že s takovýmto výsledkem rozhodně nemohou být spokojeni a začali hrát aktivněji a vytvářet si čím dál lepší a nebezpečnější příležitosti. Za svoji aktivitu a vůli byli provodovští odměněni ve 32. minutě, kdy vyrovnávací branku vstřelil spolehlivý střelec Michal Rojšl. Povzbuzení hosté i nadále pokračovali ve své hře, která přinesla vyrovnání a už o pár minut později se radovali podruhé. Ve 39. minutě se druhou brankou v zápase prezentoval Michal Rojšl, a dopřál tak svému týmu poločasové vedení 1:2.

Zlepšená hra Černilova, ale pozdní kontaktní gól

Hráči Černilova se nechtěli jen tak vzdát a přenechat Provodovu tři body. Domácí se snažili vyrovnat zkušená provodovská obrana však dokázala eliminovat veškeré snahy soupeře z Černilova. Namísto vyrovnání tak přišla třetí rána do týla Černilova, v 57. minutě se prosadil Lukáš Khun, a částečně tak uklidnil hostující celek. 

Černilovští ani tehdy nepřestávali bojovat a snažili se co nejdříve vstřelit kontaktní branku, která by mohla vykřesat naději na vyrovnání a zanést semínko nervozity do řad Provodova. Kýžená kontaktní branka ale přišla až v 86. minutě, postaral se o ni střídající Tomáš Matoušek. Korekce stavu přišla příšliš pozdě na to, aby se černilovským podařilo ještě vyrovnat, a Provodov si tak odvezl plný počet bodů, které mu i po tomto kole zaručují průběžné druhé místo v tabulce.



Sestavy


FK Černilov
L. Voltr [-] (65. V. Cejnar [-] ) - J. Kráčmer [-] , J. Hrubý [-] , T. Schwarzer [-] (30. M. Hlína [-] ) , D. Zumr [-] - O. Šrámek [-] (57. T. Matoušek [-] ) , M. Štěnička [-] , M. Šmied [-] , P. Charous [-] - P. Ježek [-] , T. Markovič [-]

TJ Sokol Provodov
A. Swaczyna [-] - L. Nejman [-] , R. Pfeifer [-] , D. Bogusz [-] (90. L. Bek [-] ) , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] , T. Fiedler [-] , M. Tolda [-] , L. Khun [-] - K. Belák [-] , J. Vejprava [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.