2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílá Třemešná porazila Třebeš a stále doufá v postup


Branky


0

Zápas kola o přiblížení se postupu nakonec mnohem lépe zvládli domácí fotbalisté Bílé Třemešné, i přes vítězství jsou ale "až" třetí - o skóre za druhým Provodovem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odměna domácím za lepší výkon

Důležitý zápas pro oba týmy, nikdo nechtěl prohrát, protože prohra by mohla mít katastrofální následky. Před zápasem se proto nemohla očekávat žádná útočná smršť v podání obou týmů, ale spíše jistota v zadních řadách a rychlost a moment překvapení v útoku. Třebeš ale pojala toto utkání možná až příliš bojácně a domácí Bílá Třemešná ji prakticky celý zápas přehrávala. Bílá Třemešná hrála o poznání uvolněněji a klidněji, dostávala se do šancí a zaměstnávala gólmana Třebše Heřmana. Ten poprvé nestačil na střelu Hendrycha z 25. minuty a musel lovit míč ze sítě. Ve zbytku poločasu už lepší celek Bílé Třemešné branku nepřidal, a do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý gól a pozdní osmělení hostů

Hostující Třebeš patrně nenamotivoval ani přestávkový pohovor v kabině a v druhé půli pokračovala v mdlých výkonech z první části hry. Třebeš působila odevzdaným dojmem a nedařilo se jí vytvářet žádné brankové příležitosti, a hosté tudíž nemohli ani pomýšlet na vyrovnání. Bílá Třemešná pokračovala v sebejisté hře z první půle, dařilo se jí nepouštět soupeře do šancí a naopak útočným hráčům se vedlo při tvoření příležitostí. Nebylo tedy překvapením, že v 66. minutě přidal domácí záložník Kubelka druhou - uklidňující branku svého týmu. Hostující Třebeš si nakonec přeci jen vytvořila jednu vyloženou příležitost, která hned skončila gólem - v nastavení se za Třebeš prosadil Krykorka. Korigování a dramatizace zápasu ale přišla příliš pozdě, a domácí tak získali tři body a stále zůstávají horkými kandidáty na postup, ani Třebeš však své šance na druhé místo neztratila, ztrácí tři body a v příštích zápasech bude muset předvést mnohem lepší výkon. 



Sestavy


TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] , J. Hažer [-] , M. Pátý [-] - Z. Šturma [-] , P. Macek [-] (82. M. Jákl [-] ) , T. Kubelka [-] , J. Pátý [-] (87. J. Jákl [-] ) - D. Kubelka [-] (76. J. Schneider [-] ) , R. Hendrych [-] (77. P. Kiss [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , J. Rychtár [-] (63. J. Sobotka [-] ) , J. Vlach [-] , L. Kunc [-] (84. D. Tesař [-] ) - M. Farkaš [-] , P. Majer [-] , F. Vlkanova [-] , L. Drapák [-] (52. I. Kosyak [-] ) - M. Jankovský [-] , M. Krykorka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.