Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod nadělil Kasejovicím sedmičmu


Branky


1. T. Tlustý , 13. M. Terber , 22. K. Výrut , 52. M. Pešek , 62. F. Höfler , 66. T. Tlustý , 72. P. Vlk
0

Stod po nepovedeném úvodu sezóny už stoupá tabulkou, navíc se mu daří proměňovat většinu šancí. Soupeř mu byl celek z Kasejovic, ty zažívají nepovedené období, každý dobrý výsledek následuje prohra. Domácí tak byli mírným favoritem zápasu. V zápase padlo hodně branek a bylo se opravdu naco koukat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení

Úvod zápasu pro domácí už asi nemohl být povedenější, ještě neuběhla ani minuta a už se radovali. Sraženou střelu doběhl Antoš a přeložil balon Tomáši Tlustému a ten zakončoval do prázdné branky. Následovala vyrovnaná hra s náznaky šancí na obou stranách. V 13. minutě padla další branka a opětdo sítě hostů. Kombinační akci po ose Výrut- Antoš- Terber zakončoval poslední jmenovaný. Jeho střelu ještě přizvedl přes brankáře jeden z obránců. 2:0. Výborný nástup do utkání dokončil Stod v 22. minutě. Jakub Múčka poslal dlouhý balon dopředu, tam svedl Terber souboj s brankářem a odražený balon uklidil Výrut bez problémů do branky. V dalších minutách si několik šancí vytvořily i Kasejovice, ale návod na překonání Fabiána nenašly. Ani domácí už nedokázali přidat další branku a poločasu tak skončil 3:0. 

Převaha domácích

Hosté nastoupili do druhého poločasu s tím, že se pokusí s výsledkem ještě něco udělat. Ovšem i další gól padl do jejich sítě. Kalný zahrával standartní situaci, na centrovaný balon si naběhl Pešek a hlavou zvýšil už na 4:0. Tento gól asi definitvně zlomil vůli hostů. Za dalších deset minut poslal Výrut parádní balon mezi obránce na Filipa Höflera. Ten postupoval sám na golmana a ranou pod břevno nedal Svobodovi šanci. Domácím vycházelo v tomto zápase téměř vše a jasně přehrávali svého soupeře. V 66. minutě si stoupl ke standartce Karel Kalný, svým balonem našel přesně hlavu Tomáše Tlustého a ten přidal šestou branku. Za chvíli měli přihlížející diváci další důvod k radosti. Oliver Kastelic předložil balon před branku Petru Vlkovi a ten ho poslal do horního rohu branky. 7:0. V posledních minutách zápasu se domácí už nikam nehnali ani Kasejovice už neměly dostatek psychických sil na korekci stavu a zápas tak skončil drtivou výhrou domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas se nedá říct, že bychom měli nějakou převahu, hosté měli také šance. Druhá půle už byla jednoznačnější, soupeř asi odpadl. Jsme spokojeni s tím, že se nám daří proměňovat většinu šancí. Jinak s výsledkem velká spokojenost."

TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Katastrofa, propadli jsme na začátku, kdy jsme inkasovali hned v první minutě. Šance jsme také nějaké měli, ale nedali jsme. Naopak jsme udělali chyby a soupeř to trestal. Těžko se to hodnotí, jsem hodně zklamaný. Kdyby se podařilo alespoň vstřelit nějakou tu branku."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - J. Múčka [-] (72. L. Karafiát [-] ) , M. Terber [-] , J. Antoš [-] (58. D. Lihm [-] ) , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] (68. O. Kastelic [-] ) , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - M. Chára [-] , J. Kopáček [-] , D. Fiala [-] - M. Fiala [-] , V. Drnek [-] , J. Mašek [-] , J. Mašek [-] (31. T. Jakubčík [-] ) , M. Škyrta [-] , J. Šimůnek [-] - K. Horal [-]

ŽK: 40. J. Mašek .
Hráči zápasu: M. Terber , M. Pešek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Legát Zdeněk - KANTA Vlastimil, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.