Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:15

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod poprvé vyhrál dva zápasy v řadě


Branky


5. P. Braun , 45. L. Vebr , 69. J. Multrus - 3. J. Antoš , 32. M. Terber , 65. T. Tlustý , 67. M. Terber , 90. K. Výrut
0

Domácí Chotěšov si minulé kolo nezahrál a připsal si pouze kontumačný výhru nad Dobřany. Stod si také připsal tři body, ale byly těžce vybojované proti Radkovicím. Hosté tak přijeli na zápas se snahou poprvé v sezóně vyhrát dva zápasy v řadě. Zápas byl poměrně vyrovnaný, více šancí ale měli domácí. Ty ale potrápila koncovka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hned od úvodních minut byl zápas dost divoký. Ve 3. minutě zachytil Terber rozehrávku domácích. Balon přihrál Jakubu Antošovi, ten si ve vápně obehrál obránce a krásně zamířil přímo k tyči. Chotěšov ale s odpovědí přispěchal v podstatě okamžitě. Miloslav Vítek posunul balon na Pavla Brauna, dvakrát si balon posunul podél obránců a z vápna prostřelil Fabiána. Poté se ale hra trochu uklidnila a odehrávala se převážně ve středu pole. Na další branku se tak čekalo až do 32. minuty. Centrovaný balon od Výruta chytře pustil Tlustý za sebe a na zadní tyči uklízel balon do sítě Terber. Domácí si následně vytvořili nadějnou pozici na vyrovnání, gól ale nedali. V poslední minutě prvního poločasu napřáhl z vápna Lukáš Vebr, brankáři se zákrok příliš nepovedl a balon mu propadl mezi rukama. 2:2. 

Převaha domácích

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí borci. Přehrávali Stod a vypadaloto, že je jen otázkou času, kdy otočí skóre ve svůj prospěch. Své šance ale neproměnili, a jak už to tak ve fotbale bývá, potvrdilo se klasické ,,nedáš, dostaneš". V 65. minutě si rozehrávku trestňáku vzal na starost Tomáš Tlustý a ranou přes zeď poslal Stod potřetí do vedení. Neuběhly ani dvě minuty a přišla další pohroma pro domácí. Antoš zachytil přihrávku soupeře, potáhl si balon po lajně, tam ho předal Múčkovi a ten krásně nacentroval přímo na hlavu Michala Terbera. V zakončení si poradil bez problémů a stav byl 2:4. Chotěšov ale zabral a chvilinku po inkasované brance se radoval sám. Jiří Multrus vystřelil z hranice vápna a balon zapadl přímo za tyčku. Následoval velký tlak domácích. Hostě se jen bránili, k zakončení se vůbec nedostali. Tlak Chotěšova vyvrcholil třemi jasnými příležitostmi, jenže buď si s ní poradil Fabián nebo útočník těsně minul branku. Domácím se tak nepodařilo i přes velké množství šancí vyrovnat. Navíc v poslední minutě utkání utekl Karel Výrut a stvrdil tři body pro hosty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Zápas se špatně hodnotí, protože jsme nepodali výkon jaký jsme chtěli, a který by nám přinesl body. Výkon byl rozháraný, hodně chyb v obraně a rozehrávce. Naše efektivita byla špatný a soupeř trestal každou naší chybu. Jinak zápas byl asi atraktivní pro diváky, pro trenéry už tolik ne. Remíza by zápasu slušela více, ale bohužel."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas jsme měli možná o kousek více ze hry. Ve druhém poločase se to otočilo a domácí byli lepší. Měli dost šancí, ale Fabián nás podržel. Posledních dvacet minut nás zatlačili ale přečkali jsme to a v poslední minutě jsme výsledek pojistili."



Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - T. Brabec [-] , L. Calta [-] (46. J. Jindřich [-] ) , M. Brabec [-] (81. L. Ondruš [-] ) , Z. Hönig [-] - M. Vítek [-] (46. M. Karban [-] ) , A. Kavka [-] (46. J. Schamberger [-] ) , S. Durkoš [-] , L. Vebr [-] (58. J. Multrus [-] ) - V. Bednář [-] , P. Braun [-]

TJ Slavoj Stod
A. Fabián [-] - M. Terber [-] , J. Antoš [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , J. Múčka [-] (78. R. Snášel [-] ) , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Pešek [-] , K. Kalný [-]

ŽK: 43. Z. Hönig , 72. J. Schamberger - 84. K. Kalný .
Hráči zápasu: M. Terber , J. Antoš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Legát Zdeněk - LEJSEK Pavel, PLAMÍNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.