Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov gólem v závěru urval další tři body


Branky


0

Druhé kolo mělo na programu i souboj mezi Postřekovem a Částkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli zvládli lépe hosté

Postřekov vstupoval do zápasu v naprosté pohodě, když v minulém kole doma přesvědčivě porazil Meclov. Hosté měli po nepovedeném domácím utkání s Horšovským Týnem co napravovat. Utkání bylo od úvodních minut poměrně vyrovnané, ani jeden z týmů neměl výraznější převahu, hrálo se spíše na nakopávané míče, pro diváky nic moc atraktivního. Po nevýrazné desetiminutovce se konečně začalo něco dít. Ve 12. minutě se dokonce měnilo skóre, do střelecké listiny se zapsal hostující Jakub Mihál a Částkov tedy vedl. Od tohoto momentu ale převzali iniciativu hráči Postřekova a na hřišti bylo pouze jedno mužstvo. Postřekovští si vypracovali několik slibných příležitostí ke skórování, dlouho se jim ale nedařilo překonat pozornou obranu soupeře. Ve 42. minutě se jim to konečně povedlo, Pavel Beňušík si naběhl za obranu, kličkou obešel brankáře a zasunul do prázdné branky. Radost ale domácím nevydržela příliš dlouho, hned o dvě minuty později totiž zapomněli na Davida Štípka a ten vrátil vedení Částkovu. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 1:2.

Pfeifer gólem v závěru rozradostnil domácí příznivce

Úvodní minuty druhého poločasu jasně patřily domácímu týmu. Hosté se soustředili především na defenzivu a strážili si jednobrankové vedení. Postřekovu se přeci jen podařilo prolomit soupeřovi obranu a to v 59. minutě, kdy unikl po lajně Pavel Beňušík, jehož centr našel před brankou Daniela Karlíka a ten si tváří v tvář brankáři věděl rady. Domácím to ale nestačilo a i nadále ohrožovali branku Částkova. Dlouho to vypadalo, že se oba týmy nakonec rozejdou smírně. V 84. minutě navíc přišla komplikace pro Postřekov v podobě vyloučení obránce Martina Votavy. V závěrečných minutách se ještě pokusil nacentrovat do vápna Daniel Karlík, míč si našel Jana Pfeifera a ten rozvlnil síť a vystřelil tak Postřekovu tři body. Postřekov se tak díky další výhře posouvá na samou špici tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt: Od úvodních minut jsme se podřídili hře soupeře. Hosté se ujali vedení, poté se ale začali bránit a nám se podařil vyrovnat, ovšem hned vzápětí jsme opět inkasovali. Ve druhé půli se nám podařilo opět vyrovnat a nakonec jsme tři body urvali v závěru.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - P. Beňušík [-] (85. L. Ledvina [-] ) , J. Pfeifer [-] , K. Kuboušek [-] , J. Závodný [-] (71. D. Steinberger [-] ) , D. Karlík [-] (90. F. Kreuz [-] ) , D. Vavřík [-] , P. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , M. Votava [-] , J. Němec [-]

TJ Hraničář Částkov
L. Lebeda [-] - L. Marek [-] , D. Štípek [-] , J. Říha [-] , D. Karban [-] - A. Herout [-] (79. A. Pavlíček [-] ) , P. Marek [-] (87. J. Nekola [-] ) , M. Veleta [-] (71. D. Burda [-] ) , L. Bydžovský [-] , J. Mihál [-] - - J. Kořínek [-]

ŽK: 23. J. Závodný , 43. M. Votava , 60. J. Pfeifer , 61. D. Karlík . ČK: 84. M. Votava .
Hráči zápasu: D. Karlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Pavel - PETRŽELKA František, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.