5:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B si poradily s posledními Rouchovany


Branky


26. D. Slaný , 33. M. Laš , 38. J. Kovářík , 52. M. Laš , 90. M. Laš - 76. J. Slabý , 77. J. Králík , 80. J. Králík (p.)
0

V zápase dvou týmů ze spodku tabulky zvítězil domácí tým z Rapotic B nad Rouchovany 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Úvod důležitého zápasu se odehrával především ve středu pole a na výraznější šanci se čekalo. Hosté se snažili hrát na rychlý protiútok a postupem času byli nebezpečnější. V největší šanci selhal Slabý a o chvíli později přišel trest. Ve středu hřiště se ke střele dostal David Slaný a tečovanou střelou ze třiceti metrů překvapil Holoubka. Po vstřelené brance se rapotičtí uklidnili a hrálo se především na polovině Rouchovan. Ze stále většího tlaku domácích pramenily také nedovolené zákroky hostí, kteří nestíhali. V 33. minutě kopali domácí trestný kop ze třiadvaceti metrů. Míč si postavil Milan Laš a střelou přes zeď překonal Holoubka podruhé. Rapotická rezerva využila euforie a přidala ještě třetí branku, kdy se tvrdou ranou prosadil z pravé strany Josef Kovářík.

Hosté téměř sahali po bodu

Druhou půli rozehráli aktivněji domácí, kterým se v 52. minutě povedla protiakce, kterou založil dlouhým nákopem Konečný. K míči se po krátké mezihře dostal Milan Laš a z pravé strany se střelou na zadní tyč nemýlil. Poté tempo domácích poněkud opadlo a trápily je nepřesné finální přihrávky, které nahrávaly rychlým brejkům hostů. Rouchovany  dokázaly zápas zdramatizovat dvěma slepenými góly v 76., respektive 77. minutě. Nejprve se prosadil hostující kanonýr Slabý a druhou branku přidal výstavní střelou do šibenice Králík. Hororová pasáž domácích nekončila a tlak hostů zesiloval. Výsledkem byl pokutový kop, když domácí kapitán Kovařík zahrál ve skluzu rukou. K penaltové exekuci se prodral Králík a přesnou střelou k tyči přidal svou druhou branku v utkání, a snížil tak na rozdíl jediného gólu. V 87. minutě mohlo být vyrovnáno, ale hostující útočník hlavou těsně minul odkrytou branku, a tak opět platilo známé nedáš dostaneš. Domácím se povedla jedna z mála útočných akcí ve druhé půli, na jejímž konci se opět objevil Milan Laš, přízemní střelou uzavřel svůj hattrick a rozhodl o tom, že tři body zůstaly v Rapoticích.   


Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: V úvodu poločasu jsme přežili dvě tutovky hostů. Po první brance jsme se uklidnili a Rouchovany přehrávali. Poločasový výsledek byl luxusní a ani úvod druhého poločasu nenaznačoval, že by mohlo být drama. Bohužel se hosté chytili slepenými brankami a nám se příliš nedařilo. V závěru jsme měli také štěstí, když se hosté netrefili z jasné pozice a my jsme poté rozhodli. Tří bodů si však velmi ceníme.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Ješina [-] - J. Kovářík [-] , M. Laš [-] , V. Němec [-] , R. Zezula [-] , P. Císař [-] , K. Kovařík [-] , J. Konečný [-] , L. Man [-] , D. Slaný [-] (57. J. Tesař [-] ) , M. Dobeš [-] (46. J. Dvořáček [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - R. Škarabela [-] , M. Virgl [-] , P. Jelínek [-] - P. Vala [-] , J. Králík [-] , P. Pachr [-] , D. Fiala [-] (57. J. Maša [-] ) - J. Slabý [-] - O. Urban [-] , M. Popelka [-]

ŽK: 49. K. Kovařík , 86. P. Císař - 31. J. Maša , 71. P. Jelínek .
Hráči zápasu: M. Laš - J. Králík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTOLPA Ondřej - KOLAŘÍK Aleš (N), LAŠ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.