Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice B si s chutí zastřílely


Branky


5. E. Pokorný , 12. T. Hadraba , 24. V. Škoda , 40. M. Salák , 45. M. Virgl (p.) , 56. V. Škoda , 70. Z. Kovář , 75. P. Padělek
0

Hrotovice B se jasnou výhrou odpoutaly ze sestupového pásma a přeskočily tak i dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kanonádu načal Emil Pokorný

Souboj dvou rezervních týmů měl ukázat, který tým se bude pohybovat v lepším středu tabulky. K tomu ale mají blíž Rapotice, ale případná výhra Hrotovic by stačil na posun před svého dnešního soka. Očekával se tak vyrovnaný zápas, o čem svědčí podzimní remíza 3:3. Už od první minuty domácí ovládali hru a potvrdily to ve 4. minutě po průniku Emila Pokorného po levé straně a golem na 1-0. V 7. minutě domácí skórovali znovu, ale na nápovědu byl odpískaný faul na brankáře. V 8. minutě měli střelu z 25 metrů i hosté, ale střela mířila mimo bránu. Ve 12. minutě po důrazu ve vápně zvýšili domácí na 2-0 po gólu Tomáše Hadraby, který měl ve 22. minutě další vyloženou šanci. Dvě minuty na to zvyšoval Škoda Vítězslav na 3-0. Ve 40. minutě dali domácí na 4-0 gólem Miloše Saláka. Domácí ovládali hřiště a spálily dalších několik šancí . Ve 44. minutě byl nařízen pokutoví kop který proměnil brankař Martin Virgl -5:0.

V druhé půli přidali domácí ještě tři kousky

V druhé půli tempo neupadávalo a v 56. minutě podruhé skóroval Vítězslav Škoda -6:0.  V 65 minutě spálil velkou šanci Miloš Salák a byl střídán za Zdenka Kováře, který po 4 minutách navýšil na 7-0. V 75. minutě ukončil nadílku na 8-0 po individuálním průniku přes celé hřiště stopér Pavel Padělek . V 88 minutě po jedné z mála šancí hostí vynikl Martin Virgl kdy střelu z poza vápna vytěsnil na rohový kop.

 


Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Tímto děkuji klukům za velmi dobrý výkon a hlavně týmový kdy jsme na všech postech byli lepší než soupeř a 3 body jsou zasloužené.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Na našem dnešním výkonu se projevily jednak absence v sestavě, ale hlavně chyby před inkasovanými brankami. Hrotovice byly v lepším pohybu a trápily nás rychlým přechodem do útoku, který jsme dnes nebyli schopni eliminovat. I díky polevení soupeře jsme si v úvodu druhé půle vypracovali možnosti na snížení, ale proměnit jsme je nedokázali. Vítězství domácích bylo zasloužené.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
M. Virgl [-] - J. Dufek [-] , V. Škoda [-] (70. J. Sláma [-] ) - R. Novák [-] - - P. Padělek [-] , M. Holoubek [-] , T. Hadraba [-] (53. M. Blatný [-] ) , M. Salák [-] , D. Kunčík [-] (66. Z. Kovář [-] ) , E. Pokorný [-] , M. Horák [-] (82. T. Novotný [-] )

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Mlejnek [-] , P. Císař [-] , R. Zezula [-] , M. Dobeš [-] , J. Dvořáček [-] , J. Konečný [-] , K. Kovařík [-] , L. Man [-] , D. Slaný [-] , M. Pavlíček [-] (46. M. Laš [-] )

ŽK: 44. K. Kovařík , 61. M. Dobeš , 89. R. Zezula .
Hráči zápasu: V. Škoda , E. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VALA Vladimír - ŠABATA Libor (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.