3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec si doma poradil s Týništěm


Branky


14. M. Šmíd , 41. M. Šmíd , 87. M. Šmíd
0

Fotbalisté Týniště se ve druhém poločase dopustili několika chyb, které se ukázaly jako osudné. Hradecký kapitán Martin Šmíd totiž zaváhání hostů dvakrát potrestal, na konci druhé půle zkompletoval hattrick a Nový Hradec vyhrál 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Hradec trestá chyby soupeře

Zápas spíše než kreativní fotbalové akce nabídl bojovnost. Oba týmy se sice dostávali do náznaků šancí, s nimi ale nedokázali adekvátně naložit. Na první branku se přesto nemuselo moc dlouho čekat. Ve čtrnácté minutě se hosté z Týniště dopustili zaváhání, které nekompromisně potrestal kapitán domácích Martin Šmíd. V dalším průběhu zápasu opět týmy bojovaly samy se sebou a se svojí koncovkou. Fotbalisté Týniště se několikrát probojovali do míst před brankářem Janem Šebestou, překonat ho ale nedokázali. Před koncem poločasu se navíc hosté dopustili další chyby, kterou s díky přijal Martin Šmíd a druhým gólem upravil na poločasových 2:0. 

Domácí Šmíd hattrickem zajišťuje tři body

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Týniště se snažilo vstřelit kontaktní gól, v zakončení se ale hostům nevedlo. Ani Novému Hradci se dlouho nedařilo přidat třetí a uklidňující gól. Týniště tak mělo stále naději, že jedna vstřelená branka by mohla soupeře znervóznět. Domácí brankář Jan Šebesta ale žádný míč za svá záda nepustil. Tři minuty před koncem navíc domácí definitivně rozhodli, když na konečných 3:0 dával autor hattricku Martin Šmíd.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Ondřej Kolář - trenér FC Nový HK: Utkání mnoho fotbalové krásy nepobralo, nebyli jsme schopní zachytit rytmus utkání a tak jsme se spíše trápili. Soupeř nám branky daroval svými lacinými chybami v obraně a my jsme jejich nabídku s díky přijali. Pozitivem utkání je hattrick Šmída, čisté konto Šebesty a tři body do tabulky. Je cítit, že hráči už vyhlíží zimní přestávku, aby dobili fotbalové baterie.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Šebesta [-] - J. Bendig [-] (70. F. Linder [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Jindra [-] , G. Bendig [-] , T. Matějka [-] (25. J. Jindra [-] ) , O. Vik [-] , L. Matějka [-] , P. Vopálka [-] , M. Páter [-] , M. Kotouček [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - M. Václavík [-] , P. Bartoš [-] , M. Pavlas [-] , J. Fidra [-] (31. M. Bartoš [-] ) , J. Winkler [-] , A. Tomášek [-] , Š. Ráček [-] (60. T. Brandejs [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Voda [-] , J. Forejtek [-]

ŽK: 25. J. Bendig - 15. A. Tomášek , 73. M. Matoušek .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Franěk Tomáš - NOŽKA Lukáš, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.