Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany díky gólovému prvnímu poločasu jasně porazily Lázně Bělohrad


Branky


0

Hosté nakročily za vítězstvím už v úvodních minutách zápasu. Po devíti minutách Libčany vedly 0:3, po prvním poločase dokonce 0:5. Ve druhé půli se Lázním podařilo reagovat jen jednou brankou, a Libčany tak dovedly zápas do vítězného konce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodujících úvodních devět minut

Libčany vstoupily ideální do zápasu ideálním způsobem a už po deseti minutách vedly o tři branky. Už v šesté minutě se po přiťuknutí Lukáše Hubičky dostal za domácí obranu Ondřej Karanský, který přesnou střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu. O padesát pět vteřin později Stanislav Libřický vysunul po pravé straně Lukáše Hubičku, který nabídl míč před odkrytou branku Radku Kollárovi, který nezaváhal a vstřelil druhý gól Libčan. Drtivý vstup do zápasu završili hosté v deváté minutě. Hosté znovu zopakovali spolupráci, která přecházela druhé brance. Lukáš Hubička našel přihrávkou z pravé strany Radka Kollára, který pohodovým zakončením zvýšil na 0:3.

Libčany stále neměly dost a po krátké odmlce znovu skórovaly. V sedmnácté minutě hosté rozehrávali rohový kop, po kterém hosté na zadní tyči našli Lukáše Hubičku. Ten dokázal předskočit bránícího hráče domácích a hlavou přidal čtvrtý gól Libčan. Hosté ještě před koncem poločasu zkompletovali u soupeřů nepopulárního bůra. V třicáté sedmé minutě si Lukáš Hubička rychle narazil míč se svým spoluhráčem, a dostal se tak až do vápna Lázní Bělohrad, odkud přesně zamířil a určil poločasové skóre 0:5.

 

Ve druhém poločase Libčany kontrolovaly své pohodové vedení a nedovolily Lázním jakékoliv zdramatizování skóre. Alespoň čestnou snižující branku domácí zaznamenali v závěrečných minutách zápasu. Hostující Stanislav Libřický v pokutovém území nedovoleně zastavil jednoho z unikajících hráčů Libčan a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Jakub Loner, který nezaváhal a uzavřel skóre zápasu na 1:5. 



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - P. Topič [-] (82. M. Šorm [-] ) , J. Odvárko [-] , D. Holomba [-] (71. R. Šorm [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] , T. Berger [-] (71. L. Feix [-] ) , T. Blažek [-] , J. Hrnčíř [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - O. Karanský [-] (78. J. Mádlo [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] , R. Kollár [-] (73. D. Hůlka [-] ) , P. Jiřík [-] (82. J. Mašek [-] ) , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] (69. A. Polyakov [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

Počet diváků: 230. Rozhodčí: Fišer Pavel - JANEČEK Štěpán, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.