Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec přehrál Hořice


Branky


0

Kostelec v zápase s Hořicemi těžil hlavně ze standardních situací, po kterých padli tři góly. Kostelečtí tak zvítězili nad Jiskrou 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

V úvodu se mezi Hořicemi a Kostelcem hrálo vyrovnané utkání. Hosté z Hořic se v prvních patnácti minutách více drželi na balonu, nedařila se jim však finální fáze. Rozhodující přihrávky a zakončení proto sbírala kostelecká obrana. Právě Kostelec se jako první dostal do vedení. V devatenácté minutě domácí rozehrávali rohový kop, po kterém se do zakončení dostal útočník Aleš Hašek, který překonal brankáře Pavla Žižku a otevřel skóre zápasu.

 

Kostelečtí byli v zakončení efektivnější i po půlhodině hry. Domácí rozehrávali přímý kop, po kterém poslali další centr do vápna Jiskry. V pokutovém území se k míči dostal Michal Klouda, který hlavou dostal míč do sítě Hořic podruhé. Za dvojnásob příznivého stavu domácí začali přebírat otěže zápasu. Kostelečtí se více drželi na balonu a dalšími střeleckými pokusy prověřovali brankáře Pavla Žižku. Další branka už ale ve zbytku poločasu nepadla, Kostelečtí si tak do kabin odnesli vedení 2:0. 

Kostelečtí pojišťují skóre

 Na začátku druhé půle se Hořice usadili před pokutovým územím Kostelce, kontaktní branku a prakticky ani vážnější zakončení si ale hosté nevypracovali. Kostelečtí se v zápase mohli opřít o standardní situace. V prvním poločase díky nim vstřelili dva góly a v padesáté deváté minutě přidali i třetí. Domácí kapitán Antonín Řehák poslal po přímém kopu centrovaný balon do vápna, kde se k míči dostal Lukáš Šrámek, který svým zakončením zvýšil na 3:0.

 

 

Jiskra ani v dalším průběhu nedokázala vstřelit branku, a domácí tak mohli v závěru zápasu už jen pojistit skóre. V osmdesáté šesté minutě se hosté dopustili chybě v rozehrávky, které využil Jan Švandrlík, který se na hranici vápna zmocnil balonu a střelou do poloodkryté branky zvýšil na konečných 4:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Tři výborně zahrané standardní situace domácích a tři branky při kterých jsme jen přihlíželi. Hra v poli nebyla opět špatná, ale v obou pokutových územích jsme moc hodní a nedůrazní. Tam se však fotbalová utkání bohužel rozhodují. Nic se neděje - další důležitá utkání jsou před námi.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (89. O. Furda [-] ) , J. Švandrlík [-] , L. Říha [-] , M. Klouda [-] (42. D. Marek [-] ) , P. Klapal [-] , J. Kvasnička [-] (87. T. Kozel [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , M. Novák [-] (66. D. Krupka [-] )

TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , D. Palm [-] , P. Ruml [-] , M. Tomáš [-] - P. Palm [-] (74. M. Vodnárek [-] ) , P. Kuneš [-] (81. J. Kuneš [-] ) , Z. Nečesaný [-] , J. Rubeš [-] (82. D. Pour [-] ) - M. Skalský [-] , J. Melichar [-] (61. P. Kolovrátník [-] ) -

ŽK: 39. A. Řehák , 70. J. Švandrlík .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Trejbal Adam - FRYŠ Milan, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.