3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká třemi góly v závěru zápasu porazila Nové Město


Branky


0

Po vyrovnané půli, během které se oběma týmům nedařila koncovka, se Vysoké podařilo rozhodnout v závěrečné čtvrthodině zápasu, kdy domácí vstřelili tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

V úvodu poločasu byli aktivnější fotbalisté Vysoké, kteří se sebevědoměji drželi na balonu, a proto se první minuty odehrávaly především na polovině Nového Města. Vysoká se do vápna soupeře dostávala především díky centrovaným balonům, protože dlouhé přihrávky za obranu dobře četl novoměstský brankář Václav Krunčík. Ani centrované balony však příliš úspěchu nepřinesly, obrana Nového Města totiž dokázala včas odehrávat přihrávky domácích do bezpečí. Zhruba po dvaceti minutách se hra začala vyrovnávat a Nové Město se dostávalo do šancí, a to zejména díky rychlým přechodům do útoku. Náznaky příležitostí však měly u hostů podobné konce jako na druhé straně. Hostujícím zakončovatelům chyběl klid i přesnost, a proto jejich střely končily buď mimo, nebo v bezpečí u brankáře Milana Pavliše. První poločas proto skončil bezgólovou remízou.

Vysoká v závěru rozhoduje

Podobně jako během prvních minut prvního poločasu byli i na začátku druhé půle aktivnější domácí. Ve čtyřicáté deváté minutě vypálil z hranice vápna Vojtěch Bělka a jeho rána jen těsně minula pravý horní roh novoměstské branky. Skóre se tak poprvé měnilo až zhruba čtvrthodiny před koncem. V sedmdesáté čtvrté minutě se dostal centrovaný balon do vápna k Janu Podlipnému. Domácí záložník měl kolem sebe příliš mnoho obránců soupeře, a proto poslal míč na hranici vápna, kde stál Tomáš Prorok. Obránce Vysoké dlouho neotálel a přesnou střelou do levé části branky otevřel skóre zápasu. Jako by Tomáš Prorok ukázal cestu svým spoluhráčům, už o čtyři minuty později Vysoká zvýšila své vedení. Domácí ubránili rohový kop Nového Města a dostali se do protiútoku, který gólem na 2:0 zakončil Martin Ptáček. O další čtyři minuty později se po dlouhém nákopu Petra Kafky dostal za hostující obranu Vojtěch Bělka, který nezaváhal a svůj nájezd proměnil ve třetí branku Vysoké. Domácí tak zvítězili nad Novým Městem 3:0. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Výsledek je pro nás příliš krutý. Vyrovnané utkání se rozhodovalo až po sedmdesáté minutě, kdy po zmaření našich brankových příležitostí přišel trest v podobě přesné střely domácích. Ve snaze vývoj utkání otočit jsme hru otevřeli. Zkušení hráči Vysoké využili našich chyb v obraně a sólové úniky bezpečně proměnili a během několika minut rozhodli o výsledku a zisku bodů



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] - J. Škvrňák [-] , P. Kafka [-] , J. Podlipný [-] (86. F. Hušek [-] ) , R. Růžička [-] , P. Kulhánek [-] (65. P. Samek [-] ) - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (29. J. Jarkovský [-] )

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] (8. D. Maur [-] ) , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - N. Soumar [-] (75. T. Tulej [-] ) , J. Vít [-] , A. Lelek [-] - M. Klikar [-] , P. Růžička [-] - J. Vítek [-] (86. M. Lukášek [-] )

ŽK: 21. P. Kulhánek , 53. T. Prorok - 53. D. Nejman .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Beránek David - NÝVLT Roman, ŽEROVNICKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.