3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor si bez inkasování porazil s kšickou rezervou


Branky


0

V první půli se sice žádný tým prosadit nedokázal a vypadalo to na napínavý zbytek zápasu. Ve druhé ale dostal Bor do vedení a do tempa rychlý zásah a pak už to šlo hladce. Domácí tým se nakoenc dočkal zasloužených tří bodů za výhru 3:0 a v tabucle si díky nim upevnil devátou příčku. Ale s tím, že od čtvrtého místa ho dělí jen tři body. Kšice se po nečekaném úspěchu v utkání se Spartou vrací k nelichotivé sérii porážek a dál zůstávají poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozběh

V první půli diváci nesledovlai příliš pohledný a zábavný fotbal. Hrálo se především mezi oběma šestnáctkami a týym se do šancí opravdu moc nedostávaly. Bojovalo se hlavně ve středu hřiště a zápas doprovázely časté chyby, nepřesnosti a zbytečné ztráty balónů. Přesto se jedne z tým klidně mohl dstat dvarkrát do vedení. Byly to Kšice, které se dostaly během první půle do dvou velkých šancí. Jednu ze hry zahodily a podruhé se po přímém kopu dočkaly jen rozezvučení tyčky. Tak blízko, jen tak málo stačilo k tomu, aby trochu odskočily. Takhle si ale Bor mhl oddychnout, když se do šaten odcházelo za stavu 0:0.

Rychlá branka nakopla Bor

Hned zkraje druhé půle ale napravil absenci gólů v první půli přesný Josef Tejkal, který svou úvodní trefou hru v podání Boru výrazně oživil. Domácí začali hrát svou hru, soupeře přehrávali a zhruba po patnácti minutách se dočkali po zásahu Václava Hlaváče druhé a vlastně rozhodující brnaky, která Kšice úplně vyřadila. Hosté už se do hry dostat neodkázali. Postupně odpadali a přestali být zcela nebezpeční. Bor už si mohl dělat v podstatě cokoli. Ve daasedmdesáté minutě přidal Tomáš Koutný ještě jednu branku a Bor vedl už 3:0. Pak už ale Bor hru pouze kontroloval a bez potíží dokráčel k zaslouženým třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Byl to vyrovnaný zápas. My jsme si v první půli nevytvořili nic a soupeř se ze dvou šancí mohl dostat do vedení. Ve druhé půli jsem pak začali hrát náš fotbal, dostávali jsme se do šancí a soupeř postupně uvadal. Ještě nějaké šance jsme zahodili. S druhou půlí jsem spokojený, ta prví byla v našem podání laxní.

TJ Sokol Kšice B
Jan Janout: Zejména v první půli bylo utkání hodně vyrovnané, i když jsme klidně mohli jít do vedení. Ve druhé půli už se ale projevila větší kvalita ze strany soupeře a během deseti minut bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu byl formalitou. Kluky bych ale pochválil za přístup a za odevzdaný výkon. Myslím, že herně jsme nezklamali.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
O. Cimprik [-] - R. Mikulička [-] , F. Pták [-] , T. Koutný [-] , V. Hlaváč [-] , J. Tejkal [-] , J. Boško [-] , Z. Bachroň [-] , L. Pták [-] , J. Tejkal [-] , M. Jágrik [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - P. Jankov [-] , P. Kaprhál [-] , M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] - M. Šetlík [-] , N. Škornička [-] , J. Pařízek [-] , P. Šnebergr [-] - D. Fořtík [-] (46. K. Dýdek [-] ) , A. Smetana [-] (63. D. Škornička [-] ) -

ŽK: 79. P. Kaprhál , 82. M. Bureš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - BLÁHA Radek (N), MILOTA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.