4:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná přestřílela favorita z Plané


Branky


22. M. Bernas , 36. P. Mikota (p.) , 66. R. Havlíček (p.) , 76. J. Bucsuházy - 13. R. Svačina , 35. M. Baran st. (p.) , 44. V. Danko , 83. V. Danko , 89. J. Voron
0

Asi nikdo nečekal, že by Planá měla před sebou v neděli snadné utkání, přesto byla určitě favoritem a většina fanoušků sázela spíše na ní. Lesná ale přijela dobře připravená a odhodlaná nenechat souepři nic zadarmo. A dlouho to s ní vypadalo skvěle, třikrát vedla, ale Planá dokázala pokaždé vyrovnat a chvíli před koncem se dostala do vedení a zdálo se, že zápas už zvládne. Dva góly v posledních minutách ale znamenaly pro Lesnou obrat a cenné tři body. Parádní přestřelka nabídla devět branek. Parádní divácká podívaná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná třikrát ve vedení

Už od začátku bylo celkem evidentní, že to bude divoký zápas. Oba týmy ale zpočátku hrály velmidobře i v defenzivě, ale první branka vše změnila a záaps se po ní zvrhl. Ve třinácté minutě se trefil Roman Svačina a Planá reagovala otevřením hry. Přimáčkal soupeře a po několika minutách se po zásahu Martina Bernase dočkala vyrovnání. Pak se hra opět maličko uklidnila, ale beztak už se týmy defenzivou zase tolik nezabývaly a hrálo se z jedné strany na druhou a stále více se množily tvrdší fauly. V pětatřicáté minutě tak musel sudí sáhnout k první penaltě, které využil Miroslav Baran. Vzápětí se ale totožná akce opakovala na druhé straně a přesný byl i Pavel Mikota, který podruhé záaps vyrovnal. Týmy ael bojovaly i nadále a nic si nedarovaly. Lesné se ale podařilo v závěru přidat gĺ do šatny, který byl velmi důležitý. Postaral se o něj Vasil Danko. Lesná tak při odchodu do šaten potřetí vedla.

Rychlý obrat v závěru

V edruhé půli se hrál poněkud klidnější fotbal a oba týmy se snažily hrát spíše hlavou. Plané ale v šestašedesáté minutě pomohla k vyrovnání další penalta, které využil Roman Havlíček. To domácí tým nabudilo a začal souepře opět přehrávat. Byl aktivnější a podařilo se mu konečně ujmout vedení, když se přesným zásahem prezentoval Jan Bucsuházy asi čtrnáct minut před koncem. Zdálo se, že je rozhodnuto, a že si Planá zápas ohlídá. Jenže Lesná se nevzdala, v závěru utkání souepře zatlačila a pár minut před koncem se podařilo Vasilu Dankovi vyrovnat. Vše nasvědčovalo spravedlivým penaltám. Lesná ale byla na koni a v poslední minutě utkání se podařilo Jiřímu Voronovi rozhodnout v její prospěch. Skvělý závěr znamenal pro Lesnou sladkou odměnu v podobě tří bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: V utkání padlo devět branek, takže se diváci určitě bavili. Zápas byl pěkný, hrálo se otevřeně z jedné strany na druhou, ale přesto si myslím, že jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Dlouho už jsme nevyhráli, a o to více si bodů ceníme.



Sestavy


FK Planá B
P. Miklas [-] , J. Hlinčík [-] - V. Kapolka [-] , R. Havlíček [-] (75. J. Bucsuházy [-] ) , M. Bernas [-] , R. Pánek [-] - P. Zušťák [-] , P. Mikota [-] , J. Gažík [-] - J. Mikač [-] , P. Mikota [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] (46. M. Baran ml. [-] ) , P. Karafiát [-] (46. R. Vavřička [-] ) - J. Voron [-] , M. Baran st. [-] , M. Gangur [-] , R. Svačina [-] - D. Tkáč [-] , V. Danko [-] - R. Danko [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Chval Pavel - LAURENČÍK Štefan (N), SUCHÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.