Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá ztratila zápas v Boru na konci první půle


Branky


0

Planá přijížděla v neděli na hřiště Boru rozhodně jako favorit a zápas také dlouho pod její taktovkou probíhal. Urputnému a snaživému Boru se však podařilo vystihnout skvěle závěr první půle a vytvořit si v něm klíčový náskok, který už pak stačilo ve druhé půli jen uhájit. To se bez větších potíží fyzicky lepším domácím podařilo a Planá si tak připsala další porážku. Bor nakonec vyhrál 5:1 a v tabulce se zase posune výrazně výše. Planá podruhé ztratila a od nejlepších se pomalu vzdaluje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boru vyšel závěr

V první půli se hrál hodně vyrovnaný a opatrný závěr. Bor působil od začátku poněkud houževnatěji a snaživěji, ale tempo hry určovala spíše zkušenější Planá, která hrála opatrně v defenzivě a byla především přesnější. Hrála v klidu a Bor běhal, zhruba takto jednoduše by se dal první poločas popsat. Drobné šance byly na obou stranách k vidění celkem běžně, i když se hrálo zejména v středu hřiště. Nejzajímavější byl ale závěr celé půle, který Plané hrubě nevyšel. Jakoby snad hosté odešli do šaten dříve. V jedenačtyřicáté minutě potrestal jejich předčasné polevení Václav Hlaváč první brnakou a skóre bylo otevřené. Planou inkasování ale vůbec neprobralo a Bor talčil dál. Václav Hlaváč se chvíli před koncem poločasu trefil ještě jendou a nabídl tak Boru perfektní pozici před druhou půlí. Tohle byla v podání Plané velká chyba.

Hlaváč přidal další dva góly a rozhodl

Planá se rozhodla ještě zabojovat a zkusit zápas otočit. Začít chtěla tím, že vlétne do začátku poločasu a soupeře zaskočí, ale neohlídala si vlastní defenzivu a už po pár minutách jí dokázal potrestat svou třetí brankou v utkání Václav Hlaváč. Zdálo se, že je rozhodnuto. Planá se ale stále nevzdávala a poračovala v dobývání. Velmi rychle se dokázala prosadit snížením Jana Gažíka, ale domácí bleskově odvětili trefou Lukáše Ptáka a bylo rozhodnuto. Planá přišla o naději. Chvíli sice ještě talčila, ale pak odpadla i fyzicky a zápas už se vlastně jen v klidu dohrával. Bor měl vše pod kontrolou. V sedmdesáté minutě se ještě jednou prosadil Václav Hlaváč a pak už šlo vylouženě jen o formální dohrávávní zápasu. Bor nakoenc překvapivě jasně vyhrál. Planá se domů vracela s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bor B
František Pták: Začátek zápasu byl vyrovnaný, hrál se pěkný a rychlý fotbal. Soupeř se ale postupně dostával více do hry a byl určitě lepší, měl minimálně pět velkých šancí. Pak se nám ale podařilo v závěru převzít iniciativu a dát dva rychlé góly. Ve druhé půli nás soupeř ze začátku hodně tlačil, ale nám se podařilo vsítit potřetí, a to bylo velmi důležité. Planá pak sice snížila, ale postupně pak odcházela fyzicky a my jsme bez větších potíží vyhráli. Je to pro nás velmi cenná výhra, se kterou jsme určitě spokojení.

FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Bor B
Z. Šroubek [-] - J. Tejkal [-] , M. Jágrik [-] (78. J. Boško [-] ) , V. Hlaváč [-] , M. Hocmann [-] , R. Mikulička [-] , J. Maczko [-] , A. Zouhar [-] , T. Koutný [-] , L. Pták [-] (65. L. Čížek [-] ) , F. Pták [-]

FK Planá B
J. Butala [-] (55. P. Zušťák [-] ) - J. Hlinčík [-] , P. Hlinčík [-] , P. Miklas [-] - M. Kuchař [-] , V. Kapolka [-] (46. J. Bucsuházy [-] ) , R. Havlíček [-] (46. J. Gažík [-] ) , M. Bernas [-] , R. Pánek [-] - M. Slavík [-] (46. V. Pánek [-] ) , P. Mikota [-]

ŽK: 32. F. Pták - 15. J. Hlinčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sirový Václav - STRÁNSKÝ Jiří (N), MIKAČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.