1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra konečně vyhrála, zaskočila Lázně


Branky


0

Šest zápasů a jen dva body za jedinou výhru v prodloužení, tak to byla přesně bilance Jiskry Třemešné před sobotním utkáním proti fvorizovaným Lázním. Jiskra má kvalitní tým, ale letos se jí z nám neznámých důvodů zatím absolutně nedaří a je v tabulce hodně nízko. Lázně jsou na tom o poznání lépe, a i když nebyly momentálně po pauze v minulém kole, favorité určitě byly. Zápas ale podle očekávání vůbec neprobíhla, byl hodně vyrovnaný a Lázním se po celý zápas nepodařilo najít svou formu. Zkrátka hosté nebyli nějak ve své kůži. A toho Jiskra využila. Kk první tříbodové výhře v sezóně jí stačila jen jedna jediná trefa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá první branka, kdo by tušil, že i poslední

Od začátku se hrál hodně vyrovnaný zápas, na letošní poměry Jiskry velmi kvalitní, kdežto Lázně hrály velmi rozpačitě a vůbec se nedokázaly dostat do tempa. Nikdo nedělal žádné vyloženě hloupé chyby, které by měly souepři pomoci k vsítění, spíše byly k vidění nepřesnosti ve středu hřiště. Je však pravdou, že hosté nepřijeli určitě v plné sestavě a byli výrazně oslabení. Přesto se hrál poměrně pohledý a sympatický fotbal. Oba týmy se snažily a dostávaly se do šancí. Jako první ale dokázala skórovat vizuálně možná o něco sebevědomější Jiskra. Už ve dvanácté minutě totiž prostřelil brankáře Kratochvíla Miroslav Malich. Ani ve zbytku první půle to bez šancí určitě nebylo, z velké části by se celý zápas dal označit, jako souboj brnakářů, kteří dokázali své týmy podržet v mnoha případech. Po první půli na tom byl ale lépe Rezek, který si udržel nulu, což znamenalo, že jeho tým po půli vedl 1:0.

Bez branek

Ani ve druhé půli se obraz hry neměnil a stále se hrálo velmi otevřeně, a to i přes to, že se dlouho nikdo prosadit nedokázal, zápas byl stále za stavu 1:0 otevřený a nerozhodnutý a konec se nezastavitelně blížil. Možná to byl největší problém Lázní, žádný větší souvislejší tlak si hosté totiž vytvořit nedokázali a stále se nedokázali dostat do pořádně hry. Třemešné stále hrálo v klidu a nehodlalo se nijak více zatahovat, hru v podstatě kontrolovalo. Brankář Rezek navíc odchytal parádní zápas a bylo velmi obtížné jej prostřelit. Nikomu se to nakoenc nepodařilo, takže Jiskře jedna branka po devadesáti minutách stačila k první tříbodové výhře sezóny. Lázně i přes veškerou snahu vyrovnat nedokázaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - D. Chludil [-] , T. Veselý [-] , R. Hobl [-] , O. Dvorský [-] , R. Pecháček [-] , K. Ebenhöh [-] , V. Fatura [-] , L. Kubena [-] , M. Malich [-] , P. Duraj [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , J. Zábranský [-] , J. Horváth [-] , M. Zábranský [-] - J. Štrobl [-] , O. Nuhlíček [-] , K. Seknička st. [-] , J. Kaluba [-] - J. Kaluba [-] - V. Zwettler [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Petrášek Jan - SLAVÍK Lukáš (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.