Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 14:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá je poslední stoprocentní tým, porazila i Jiskru


Branky


0

Planá sice odehrála zatím o zápas méně, než většina ostatních týmů, ale i tak už je posledním týmem, který ještě neztratil jediný bod. Teď porazila rozdílem jediné branky Jiskru Třemešné 3:2 a posunula se s devíti body an třetí místo. Oba týmy před ní mají ale počet bodů totožný. Velká síla Plané tkví v tom, že inkasuje málo branek, v průměru tedy jednu na zápas a zatím se jí pokaždé podařilo rozdílem jedné branky vyhrát. Nyní na to doplatila i Jiskra, které úvod sezóny zatím vůbec nevychází. Za čtyři zápasy nasbírala dva body a v tabulce je až jedenáctá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá si vytvořila před druhou půlí dobrou pozici

Planá nechtěla nechat v první půli nic náhodě a v jejím zájmu bylo zápas ve velkém horku, co nejdříve rozhodnout. A od začátku to z její hry bylo patrné a dá se říci, že se jí to nejen dařilo, ale nakoenc i podařilo. Planá od začátku soupeře přehrávala a už od druhé minuty zásluhou Viktora Kapolky držela vedení. No, a když se v patnácté minutě trefil také Pavel Mikota, měl už Planá k výhře nakročeno skvěle, jelikož je jedním z nejnepropustnějších týmů soutěže a prosadit se proti ní, je opravdu složitý úkol. Přesto se to Jiskře podařilo a nebylo k tomu zapotřebí ani nikterak velkého množství šancí. V pětatřicáté minutě prostřelil brankáře Butalu Lukáš Slavík a Jiskra byla zpět ve hře. Viktoru Kapolkovi se však v závěru poločasu podařilo Plané ještě dvoubrankové vedeí vrátit, a tak se nakoenec odcházelo do šaten za stavu 3:1. Planá tak měla k další výhře skvěle nakročeno.

Marcinek poslední minuty zdramatizoval

Ve druhé půli se snažila zejména Jiskra. Planá spíše držela balón a snažila se hru kontrolovat. Hrála skvěle defenzivně a souepři toho i přes snahu moc nedovolila. Jiskra ovlivněná velkým horkem také neměla fyzicky úplně nejlépší podmínky, a tak se zdálo, že se zápas už poměrně v poklidu dohraje. Ale pak se patnáct minut před koncem podařilo skórovat Josefu Marcinkovi, který tak celý závěr zápasu pořádně zdramatizoval. Konec byl opravdu hodně nervózní a z Jiskry čišila naděje na vyrovnání, ale Planá si nakoenc nějakým způsobem vše ohlídala a dokázala dosáhnout na další těsnou výhru. 



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] , P. Hlinčík [-] , P. Mikota [-] (46. J. Skalák [-] ) , J. Hlinčík [-] - R. Pánek [-] , V. Kapolka [-] (46. V. Pánek [-] ) , R. Havlíček [-] , M. Bernas [-] - M. Slavík [-] (46. P. Zušťák [-] ) , P. Mikota [-] -

TJ Jiskra Třemešné
D. Chludil [-] - V. Fatura [-] (85. D. Luu [-] ) , P. Zeman [-] , L. Kubena [-] , J. Marcínek [-] (80. K. Ebenhöh [-] ) , M. Malich [-] , M. Šmehyl [-] , T. Veselý [-] , P. Duraj [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 75. P. Hlinčík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - SUCHÝ Ondřej (N), PEŠTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.