0:2
(0:1)
11. K. Horák (vl.)
84. T. Mareš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom si poradil v Halži a veze všechny body


Branky


11. K. Horák (vl.) , 84. T. Mareš
0

Lom letos hodně kolísá a sérii špatných výkonů vždy po několika koech vystřídá pár náznaků zlepšení. Pro spokojenost lomských fanoušků můžeme říci, že nyní je Lom v té druhé, lichotivější fázi. Skvělým výkonem si poradil v Halži, kde nedostal ani gól a obral Čechii o všechny body. Po celou dobu měl vše pod kontrolou a nakonec vyhrál 2:0. V tabulce mu to ale stále stačí jen na jedenácté místo. Halže je sedmá a po několika ztrátách už zaostává za nejlepšími o deset bodů. Nyní je sedmá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka dostala Halži do úzkých

Lom vypada od začátku při chuti, ale Halže s ním stačila držet krok a vše nasvědčovalo vyrovnanému zápasu. Dokud se však domácí tým nesrazil do kolen tak trochu sám. Než se Lom tačil projevit, pomohl mu vlastní brankou Kryštof Horák a od té doby už měl Lom jasně navrch. Halže byla jako zakřiknutá a Lom hrál skvělý technický fotbal. Vytvářel si mnoho šancí a Halži v podstatě do ničeho nepouštěl. Zdálo se, že má vše pod kontrolou, ale stále se mu nedařilo přidat další gól a dostat se do bezpečí. A tak bylo před druhou půlí stále vše otevřené.

V závěru rozhodl Mareš

Ani ve druhém dějství ale Halže nebyla nikterak nebezpečnější a Lom si dál hrál svou hru. Jenže stále nepřidával góly a svou převahu nedokázal využít. Čechie se v podstatě k ničemu nedostávala, ale přesto stále nebylo nic rozhodnuté a Lom musel být na pozoru. Dlouho se totiž prosadit neodkázal. Teprve až ve čtyřiaosmdesáté minutě dokázal prostřelit brankáře Čechie Tomáš Mareš, který tak druhou brankou zápasu definitivně rozhodl. Halži veškerá snaha přešla, ztráta naděje byla pro ní koncem. Pak už následovala jen klidná dohra zápasu a zasložená radost ze tří bodů v podání Lomu.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Vladimír Zdvihal: Vezeme si tři body. Konečně jsme se sešli alespoň ve čtrnácti lidech a hráli jsme výborně. Opravdu skvělé. Dávali jsme si balóny, hráli jsme v pohybu a měli jsme mnoho šancí. Krásná podívaná, pěkný kombinační fotbal. Celou dobu jsme měli vše pod kontrolou. Všichni kluci si zaslouží mé díky.

TJ Sokol Lom u Tachova
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Čechie Halže
P. Hotový [-] - R. Mrenka [-] , T. Vávra [-] , M. Matoušek [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , T. Ježdík [-] , T. Kaizler [-] (46. J. Typovský [-] ) , K. Horák [-] , F. Bedecs [-] (89. L. Goubej [-] )

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Němec [-] (89. J. Vopalecký [-] ) , M. Stec [-] , D. Lintner [-] , J. Kunžwart [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] (46. T. Mareš [-] ) , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-]

ŽK: 20. T. Ježdík , 29. T. Vávra - 75. M. Němec .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: Friedenberger Robert - LAZORKA Ladislav (N), MATOUŠEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.