Na závěr překvapení kola, Halže roznesla Lázně


Branky


15. R. Mrenka , 35. M. Trefilík , 60. R. Mrenka , 72. R. Mrenka (p.) , 77. D. Karmazin
0

Tento výsledek je asi největší parádou celého kola. Čechie Halže zatím neměla při losu štěstí a mít ho neměla podle očekávání ani tentokrát. Lázně byly jasým favoritem a jejich výhru mnoho fanoušků pokládlao za smozřejmost. Na hřišti to ale vypadalo úplně jinak. Halže byla lepší a dávala i góly. Nečekaně roznesla Lázně a na kopytech výsledkem 5:0 a připsala si první výhru v nové soutěži, která ji katapultovala až na deváté místo v tabulce. Lázně podruhé padly a jen o bod a o místo tak unikají sestupovému pásmu. Že by další nevydařený začátek sezóny?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo Mrenka-Trefilík zajistilo slibný náskok

Od Lázní se čekalo, že si s Halží celkem snadno poradí. Hsotům ale nesedl terén, kterým Halže disponuje a celkově se zdálo, že nejsou úplně ve své kůži. Herně se hrálo hodně vyrovnaně, ale šance si dokázalavytvářet zejména Halže která si už v první půli začala budovat náskok. Nejprve se v patnácté minutě trefil známý René Mrenka a když na něj po dvaceti minutách navázal i Milan Trefilík, měla Halže skvěle nakročeno k velkému úspěchu. Tím spíše, když se obraz hry stále neměnil a ona si dokázala udržet náskok až do odchodu do kabin.

Třetí branka byla klíčová

Lázně se ještě snažily se zápasem něco udělat a rozhodně se nevzdávali, když ale po patnácti minutáh zaúřadoval střelcky opět René Mrenka, bylo vlastně už rozhodnuto. Lázně po tomto zásahu v podstatě definitivně odpadly a Halže mohla jen v klidu kontrolovat hru. A přitom dál přidávala ještě nějaké branky. Nejprve pomohla ke zkompletování hattricku René Mrenkovi penalta a asi deset minut před konecm pak ještě upravil na 5:0 Daniel Karmazin. Halže byla dnes zkrátka lepší a především efektivnější. Zaslouženě vyhrála a má první tři body a první velký skalp.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Dnes jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Od začátku jsem si šli pro tři body. Soupeř na nás na začátku vlétl a my jsme se do zápasu trochu nemohli dostat. Musím říci, že při nás stálo i štěstí a několikrát nás podržel brankář. Brzy jsem ale vstřelili první gól a pak už jsme jen postupně přidávali další. Soupeře jsme po zbytek poločasu k ničemu dalšího nepustili. Konečně jsme skloubili dobrou obranu a dobrou koncovku. Dnes si všichni zaslouží pochvalu za dobrý výkon a bojovnost.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Dnes budu hodně stručný. Soupeř využil terénu, na kterém my hrát neumíme. Dal více branek a já mu k výhře gratuluji.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - D. Karmazin [-] (77. F. Bedecs [-] ) , L. Lazorka [-] (63. J. Typovský [-] ) , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-] , K. Bauer [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , K. Horák [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - V. Zwettler [-] , J. Jelen [-] , J. Zábranský [-] , F. Vacata [-] , M. Surovčík [-] , J. Sak [-] , K. Praizler [-] , J. Nevařil [-] (35. O. Nuhlíček [-] ) , R. Mašín [-] , P. Hospodářský [-]

ŽK: 31. K. Bauer , 48. L. Kormoš , 82. T. Ježdík - 68. R. Mašín .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sirový Václav - ČURKA Adam (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.