Ohnivci už jen potvrdili zasloužené umístění v čele tabulky


Branky


31. D. Javůrek (vl.) , 54. P. Baba-Musah , 67. J. Hadrava , 77. J. Urban - 28. T. Prais
0

V posledním kole hostilo mužstvo Městečka Kolešovice. Bylo vidět, že si Městečtí chtěli v utkání potvrdit roli půlmistra, a tak šli do zápasu s větší motivací a chutí než hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si v úvodních minutách na těžkém terénu vytvořili pár nadějných akcí, ale skórovat nedokázali. První branku utkání tak vstřelil ve 28. minutě Prais do prázdné brány a to po chybě Městeckých, kteří z vlastního autu nabídli šanci Kolešovicím. Domácí se ale ničeho nezalekli a postupně soupeře začali tlačit, až přišel centr z lajny a Javůrek si nešťastně vstřelil vlastní gól. Za vyrovnaného skóre 1:1 se šlo do šaten.

 

Po přestávce se hrál fotbal plný osobních soubojů a zejména hráči Kolešovic šli v soubojích až na samou hranu pravidel. Díky tomu to na hřišti docela jiskřilo, ale rozhodčí Sedláček dokázal vše ukočírovat. Po několika závarech před brankou hostů se prosadil v 54. minutě zahraniční útočník Baba-Musah a rázem bylo Městečko ve vedení 2:1. Poté už domácí jen korigovali hru. Nádhernou křižní střelou do šibenice navýšil v 67. minutě Hadrava a deset minut poté upravil výsledek na konečných 4:1 Urban.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Chládek [-] , T. Heger [-] , D. Jun [-] (67. J. Kučera [-] ) , J. Loder [-] - P. Makarský [-] (73. O. Kučera [-] ) , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] - P. Baba-Musah [-] , M. Hajný [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , M. Štícha [-] , O. Ridzoň [-] , M. Houška [-] (79. A. Jelen [-] ) , T. Prais [-] (46. J. Herink [-] ) , T. Luksch [-] , M. Stiska [-] , D. Javůrek [-] (69. J. Polánek [-] ) , J. Daniš [-] , M. Holeček [-] (63. P. Matějovský [-] )

ŽK: 37. M. Hajný , 51. V. Prokop , 73. J. Hadrava - 17. D. Javůrek , 37. J. Daniš , 63. J. Herink . ČK: 73. J. Daniš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - SOSNA Vladimír, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.