2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta pokračuje ve vítězné šňůře


Branky


0

Lužná přivítala v dalším kole celek z popředí tabulky, Jesenici. Ani tentokrát neprohráhala, připsala si tak další tři body do tabulky a šesté vítězné utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od počátku se hrál velmi pěkný fotbal z obou stran. Obě mužstva se snažila o útočný fotbal a tak diváci, kteří dorazili na zdejší utkání, sledovali šance na obou stranách. Běžela 26. minuta utkání, kdy dostal velmi hezkou přihrávku  od Pokorného domácí Grill, který neměl problémy umístit pěknou střelu z velkého vápna do branky hostů, 1:0. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudálo a tak se šlo do kabin za těsného vedení domácí Sparty.

 

Druhý část utkání se hrála většinou pod taktovkou domácích, kteří dobře kombinovali a dostávali se do šancí. V 63. minutě navýšil kanonýr domácích Pokorný, po přihrávce Ambrůžka, 2:0. V závěru utkání se podařilo hostům v 89. minutě snížit. Po zahrání rohového kopu se trefil z vápna Kohout, jehož hlavička se odrazila do země v malém vápně a skončil za zády Dudy, 2:1. Domácí si již vítězství pohlídali a tak vítězná série šesti vítězných zápasů v řadě vyhoupla domácí Spartu na 3. místo v OP. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Ladislav Rác: "Domácí předvedli svůj nejlepší výkon v letošním ročníku OP a zaslouženě zvítězili. Všichni hráči domácího mužstva zahráli na hranici svých možností a odměnou bylo další vítězství v podzimní části soutěže. Přece jenom bych vyzdvihl celou obranou čtveřici na čele s mladičkým Mezeiem. Pochvalu zaslouží i HR Sedláček, který vedl průběh utkání s přehledem bez udělení ŽK na obou stranách."




Sestavy


TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] , D. Kopernický [-] (71. P. Drenko [-] ) , D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] - R. Grill [-] , A. Mašek [-] , J. Špička [-] , P. Ambrůžek [-] , R. Pokorný [-] - R. Šnajdr [-] (60. J. Vejvoda [-] )

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - S. Pfejfer [-] , L. Jambor [-] (63. D. Kolář [-] ) , D. Jeníček [-] , S. Tesař [-] (82. D. Kapoun [-] ) , P. Kotek [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] (46. D. Casas [-] ) , M. Kohout [-] , P. John [-] , P. Altman [-] (77. M. Pacourek [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - KLECANDA Zdeněk (N), HORVÁTH František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.