Jesenice to v Janově neměla lehké, přesto uspěla a drží kontakt se špičkou tabulky


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra ve středu hřiště byla z obou stran od začátku vyrovnaná a bojovalo se o každý centimetr hřiště v Janově, které napatří zrovna mezi ty největší.

 

Domácí obraně se nepodařilo v 22. minutě uhlídat nejvyššího muže jesenického kadru Jeníčka a ten po dlouhém autu do pokutového území chytře přeloboval brankáře Kopáčka. Janov byl v proměňování šancí o poznání méně efektivní. Ani jednu se mu v prvním poločase nepodařilo nedotánou ke vstřelení alespoň vyrovnávací branky a Jesenice tak držela v poločase nejtěsnější vedení 0:1.

 

Po změně stran to vypadalo, jakoby ani žádná přestávka nebyla. Hra se opět přelévala ze strany a v zhuštěném prostoru nebyla nouze o osobní souboje. S postupem času nezbývalo domácím nic jiného, než hru otevřit a vsadit všechny karty na vyrovnání. 

 

Jesenice si ale dokázala ve vysunuté obraně nalézt okénka a dvěmi brankami Pfejfera v závěrečné desetiminutovce dala výsledku definitivní podobu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Tomáš Kinter: Dneska se utkala mužstva z opačných konců tabulky. Ač to podle výsledku nevypadá, herně jsme s Jesenicí drželi krok a utkání bylo vyrovnané. V závěru jsme zkusili otevřit hru a vynutit si alepoň penalty, což se ale nepovedlo. V příštím kole nás čeká derby se sousedními Mutějovicemi, kde bude našim cílem urvat alespoň jeden bod a pokusit se druhý získat v penaltovém rozstřelu.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠVÁCHA Josef, AKSAMIT, PAEDR. Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.