O vítězi se rozhodlo po prvních dvaceti minutách


0

Nováček z Mutějovic ani tentokrát nedokázal vybojovat své první body. Jednoznačně zvítězili hosté z Olešné a po šesti vstřelených brankách si zaslouženě připsali další body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný úvod zápasu vůbec nenasvědčoval pozdějšímu vývoji. Domácí drželi míč a snažili se zejména přes aktivního Staňka dostávat do blízkosti Fiedlerovy branky. Jenže jejich snahu utlumil ve 4. minutě Helebrant, který po akci T.Vodrážky s J.Procházkou dokázal po skrumáži ve velkém vápně domácích poslat míč přesně pod břevno Aksamitovi svatyně, 0:1.Domácí se sice snažili, ale k žádným šancím to nevedlo.

 

Ve 13. minutě byl na hranici šestnáctky faulován R.Polášek a T.Vodrážka z trestného kopu zamířil přesně k levé tyči, 0:2. O minutu později hlavičkoval těsně nad branku po centru T.Vodrážky R.Polášek. V 18. minutě prodloužil Fiedlerův výkop hlavou R.Polášek přesně do běhu T.Vodrážky a ten nekompromisní dělovkou propálil Aksamita, 0:3.Ve 20. minutě vysunul Kandler po pravé straně Majbu, ten si poradil s domácí obranou a poté předložil míč před prázdnou branku M.Poláškovi, 0:4.

 

Euforii v olešenských řadách trochu utišil ve 22. minutě z trestného kopu Jůna, když prostřelil hladovou zeď a snížil na 1:4. Celek hostů dohrál první poločas s vědomím vysokého vedení a celkem v poklidu jej udržel za úmorného vedra až do poločasové přestávky.

 

Pokud nastupovali domácí do druhé půle se snahou o zkorigování, či zvrat skóre, museli na to brzo zapomenout. Ve 49. minutě M.Polášek zamotal hlavu dvěma obráncům Mutějovic a následně posadil přesným centrem míč na hlavu svého bratra Radka. Ten zamířil do protipohybu domácího gólmana a míč zapadl přesně k levé tyči, 1:5.

 

V 54. minutě vysunul M.Polášek do úniku T.Vodrážku, který přesnou střelou poslal míč na vzdálenější tyč a zkompletoval hattrick, 1:6. Domácí odpověděli povedenou střelou v 59. minutě, ale míč skončil o pár centimetrů vedle pravé tyče. V 68. minutě běžel z úhlu sám na branku Pakši, ale místo zakončení volil přihrávku na T.Vodrážku, který v tísni nastřelil jen gólmana.

 

V 72. minutě mohli domácí přece jen snížit, ale branku netrefili ani z 5 metrů. Závěrečná desetiminutovka patřila zcela týmu Olešné, který chmelařům víceméně nepůjčil míč. V 85. minutě vystřelil těsně nad branku Helebrant a v poslední minutě jej napodobil R.Polášek, který od poloviny hřiště obešel tři domácí hráče a poté z hranice 20 metrů poslal míč nad břevno Aksamitovi branky. Po výborném výkonu si tak hosté odvezli z Mutějovic naprosto zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal: "Do zápasu jsme vstupovali s vědomím, že domácí jsou stále bez bodu a budou s tím chtít něco udělat. Bohudík se nám střelecky skvěle povedla první dvacetiminutovka a o osudu utkání bylo rozhodnuto. Zbytek zápasu jsme si taktickým výkonem pohlídali a odvážíme z Mutějovic zaslouženě všechny body."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špidra Marek - POLÍVKA Zdeněk, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.