3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice doma porazily Deštné


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání pro nás začalo velmi dobře. Asi po 2 minutách se trefil náš kapitán Jiří Dehner. Během celého prvního poločasu jsme měli navrch, vlastně po celý zápas, ale mnoho šancí jsme dnes zahazovali. Největší spálil Dominik Varyš, když šel sám na golmana a střílel podél něj vedle. Hosté vystřelili na branku jen 1x za první poločas. 

 

Druhý poločas pro nás začal opět vydařeně, když se trefil hlavou z blízka Jan Herber. 5 minut po něm v půli střídající Adam Dehner, natáhl ke střele z asi 20 metrů, a jeho nádherná střela se otřela o tyč a skončila v bráně. V tuto chvíli byl stav 3:0. Hosté docela rezignovali a už jen nakopávali míč na své ofenzivní hráče a snažili se nás překvapit z brejků. To se jim však nepodařilo. Naše obrana byla pevná a pracovala dobře. Sami jsme chtěli přidat další góly, ale stejně jako v prvním poločase, jsme další šance, kterých bylo dost, zahazovali.

 

Autor textu: David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
David Dehner (obránce): Dnes jsme nehráli úplně podle našich představ, do 2 poločasu, než jsme vedli 3:0, byla naše hra kostrbatá. Poté se to zlepšilo a my si už víceměné hlídali výsledek. Příští kolo nás čeká zápas podzimu s Dolními Životicemi, které zatím neztratily ani bod. Já však veřím, že jejich série nemůže trvat donekonečna, a doufám že příští víkend poprvé ztratí. Budeme se snažit, odvést si nějaký bodík. Určitě to bude velice zajímavé utkání.




Sestavy


TJ Sokol Holasovice
M. Mičuda [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , D. Varyš [-] , V. Bordovský [-] (9. J. Herber [-] ) , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] , S. Drosdek [-] (46. A. Dehner [-] ) , D. Dehner [-] , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - M. Maruszák [-] , R. Tesař [-] , D. Svoboda [-] - V. Ciminga [-] , O. Šimon [-] , L. Kachtík [-] , L. Jakobovský [-] (62. . Kučerka [-] ) , Z. Pekárek [-] , T. Hrstka [-] - J. Kamrád [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - SEIPEL Jiří (N), VOLNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.