Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice třemi góly v druhém poločase vyhrály nad Oldřišovem


Branky


0

Oldřišov se po vyrovnaném poločase ujal zkraje druhé půle vedení. O to však přišel třemi góly v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj celků z konce tabulky nabídl zápas mezi Darkovicemi a Oldřišovem. Do vedení šly po deseti minutách Darkovice. Tomáš Večerek zahrával ze strany standardní situaci a míč si nešťastně za záda vlastního brankáře porodloužil jeden z hostujících hráčů - 1:0. Pak se domácí družina stáhla a víceméně se bránila tlaku Oldřišova, který si vypracoval mnoho závarů ze standardek a rohových kopů. Zaslouženého vyrovnání se dočkal Oldřišov v 38. minutě, když Pavel Pardy vydláždil mezi dvěma obránci dálnici a vybídl do sóla Vojtěcha Bechného, který propálil domácího brankáře - 1:1.

 

Úvod druhého dějství vyšel lépe hostům z Oldřišova. Ti se také v 54. minutě ujali vedení, když rohový kop Pavla Pardyho našel Adama Utěšeného, který byl hlavou nekompromisní - 1:2. Pak se Oldřišov dostal do tří brejků, z nichž nejnadějnějí vypadal ten poslední, ale Pavlu Pardymu před prázdnou brankou špatně odskočil balon a celá šance vyšla vniveč. Darkovice pak v poslední dvacetiminutovce skóre otočily. V 71. minutě umístil rohový kop do sítě Aleš Kremser - 2:2. O chvíli později se dostal do nadějné pozice Robin Halška, ale míč nedokázal správně zkrotit. Deset minut před koncem nesedla Dominiku Lukášovi střela. Hostující brankář Kremser si myslel, že jde vedle a pouze jí kontroloval. Střela však zapadla za jeho záda - 3:2. V závěru zápasu pak pojistil vedení domácích Petr Smetka, kterému nabídl míč jak na zlatém podnosu Jiří Adámek - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Sice jsme šli do vedení, ale v první půli jsme se vesměs bránili a soupeř srovnal. Pak jsme inkasovali druhého góla, ale po vystřídání jsme se výrazně zlepšili a zápas otočili.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Zase nám to nevyšlo, a nemáme žádný bod. Zápas byl hratelný, a mohli jsme zde nějaký bod urvat. Bohužel za stavu 2:2 jsme dostali nešťastný gól, a pak ještě jeden.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - T. Večerek [-] , J. Hanzlík [-] , A. Kremser [-] , D. Lukáš [-] , T. Tvrdý [-] , P. Smetka [-] , L. Hloušek [-] , R. Halška [-] , J. Adámek [-] , A. Tvrdý [-]

SK Moravan Oldřišov B
L. Kremser [-] - A. Utěšený [-] , J. Bielak [-] , D. Granzer [-] , P. Pardy [-] , V. Bechný [-] , J. Samson [-] , O. Berek [-] , R. Wagner [-] , L. Strouhal [-] , P. Latoň [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - HOMOLA Jakub (N), KOCIÁN Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.