1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice rozhodly o výhře v prvním dějství


Branky


69. P. Smetka - 19. F. Hrubý , 26. T. Kretek
0

Bohuslavice vedly po prvním dějství o dvě branky. Darkovice pouze snížily dvacet minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný nedělní zápas se odehrál v Darkovicích, kam zamířily Bohuslavice. V prvním dějství na trávníku kralovala družina z Bohuslavic, která si vytvořila velké množství šancí. V samém úvodu zápasu se dostal do dvou nadějných pozic Tomáš Kretek. Jednu jeho hlavičku mu vyboxoval domácí brankář Michal Malík. Podruhé namířil nad. Stejně se vedlo o pár okamžiků později Vojtěch Janošovi, který sám před domácím brankářem vypálil těsně vedle. V 19. minutě už šli hosté do vedení, když chybu domácí obrany potrestal Filip Hrubý - 0:1. Za sedm minut se dostaly Bohuslavice k sérii rohů. Ten poslední načechral Lukáš Piskoř na zadní tyč k Tomáši Kretkovi, který se z pěti metrů nemýlil - 0:2. V dalším průběhu poločasu pokračovaly Bohuslavice v zahazování šancí. Kretek opakovaně a Petřík si znovu vylámali zuby na Malíkovi. Darkovice se za celý první poločas dostaly k několika střelám ze střední vzdálenosti, z nichž nejnebezpečnější byla ta od Aleše Kremsera.

 

Po přestávce už nasazení ze strany Bohuslavic opadlo a hra se postupně vyrovnávala. Bohuslavice si myslely, že už zápas v pohodě dovedou do vítězného konce. Přišla však 69. minuta a s ní i zápletka utkání. Po centru se dostal balon k Petru Smetkovi, který předběhl obránce a v pohodě snížil - 1:2. Darkovice pak stáhly hru na tři obránce a začaly se tlačit do útoku ve snaze vyrovnat. Největší příležitost měl Daniel Kurek, který v rozhodujícím okamžiku netrefil míč. Bohuslavice si už výhru vzít nenechaly a odvážejí si domů tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Soupeř byl o něco lepší a zaslouženě vyhrál.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): První půle byla jednoznačně v naší režii, a herní převahu jsme korunovali dvěma góly. Druhý poločas byl vlažný a vypadalo to, že už to s přehledem dovedeme do konce. Darkovice ale snížily a posledních patnáct minut zlobily.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - D. Lukáš [-] , T. Tvrdý [-] , P. Smetka [-] , D. Novák [-] , A. Večerek [-] (49. P. Lukáš [-] ) , A. Kremser [-] (58. M. Moravec [-] ) , J. Hanzlík [-] (46. J. Vyletělek [-] ) , R. Halška [-] (46. D. Kurek [-] ) , D. Bach [-] (84. T. Kubín [-] ) , A. Tvrdý [-]

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - P. Štefek [-] , T. Kretek [-] , L. Piskoř [-] , T. Hruška [-] , A. Barč [-] , T. Chlopčík [-] , T. Petřík [-] , V. Janoš [-] , F. Hrubý [-] , T. Král [-] (75. M. Breuer [-] )

ŽK: 25. R. Halška , 87. P. Lukáš - 65. T. Petřík , 75. L. Piskoř , 84. P. Štefek , 88. T. Kretek .
Hráči zápasu: P. Štefek , F. Hrubý , J. Cyrus .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - TVRDÝ Pavel (N), BENEK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.