2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice rozhodly v samém závěru


Branky


0

Darkovice velice brzy vsítily branku, a celý zápas se bránily soustavnému tlaku Sudic, které nakonec v samém závěru zvrátily výhru na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovice vstoupily do utkání vskutku snově. Už v 6. minutě odcentroval jejich hráč míč do pokutového území a sudický brankář Jiří Plachtzik míč vyrazil nešťastně do Tomáše Tvrdého, od něhož se dokutálel do brány - 0:1. O chvíli později se v nadějné pozici objevil darkovický Ondřej Miketa, ale jeho úmysl domácí brankář vystihl. Od této chvíle převzaly otěže utkání Sudice a Darkovice neúprosně drtily. Ve dvou šancích se po rohu Pavla Herrmanna ocitl David Havranke, který špatně seřídil mířidla. Po dalším rohu Pavla Herrmanna netrefil ze tří metrů prázdnou branku Michal Kryštof. Těsně před odchodem do kabin vyškrábl přímý kop Petra Kubjatka na roh hostující gólman Michal Malík. V poslední šanciprvní půle zamířil těsně kolem tyče svou střelu Herrmann.

 

Ve druhé půli se už odehrávala hra na jednu branku a bylo jen otázkou, zda Sudice vsítí branku nebo ne. Hned v úvodu zahodili dvě tutovky David Havranke a Petr Kubjatko. Po hodině hry domácí konečně protrhli střeleckou smůlu. Pavel Baránek vhazoval aut. Míče se zmocnil David Havranke, jenž centrem vybídl ke skórování Petra Kubjatka, jenž s nabídnutou šancí nepohrdl - 1:1. Po vyrovnání Sudice svůj tlak vygradovaly. Hosté se bránili zuby nehty. Po centru Tomáše Zipse mířil hlavou těsně vedle David Havranke. Ladislav Hlaváč v samostatném nájezdu netrefil bránu. O chvíli později přímý kop Michala Kryštofa skončiln a tyči a  před prázdnou bránou promáchl odražený míč Ladislav Hlaváč. Drama se šťastným koncem pro Sudice vyvrcholilo v poslední minutě zápasu. Po dlouhém nákopu Michala Kryštofa z vlastní půlky, prodloužil Petr Kubjatko míč na Davida Havranke, který své sólo zkušeně proměnil a rozhodl zápas ve prospěch Sudic - 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (obránce): Celý zápas jsme byli jasně lepším týmem. Dostali jsme brzy branku a celý zápas to pak bylo o dobývání branky soupeře, který se celý zápas prakticky jen bránil. Dlouho nám nešlo se střelecky prosadit. Naštěstí jsme zápas zvrátili ve svůj prospěch.

FK Darkovice B
Daniel Bach (hráč): Prvních dvacet minut jsme byli o něco lepší a vsítili jsme gól. Pak už jsme se jen bránili ve snaze udržet výsledek, což se nám nepodařilo.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
J. Plachtzik [-] - A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] (72. P. Vítek [-] ) , M. Kryštof [-] , L. Kartous [-] - T. Zips [-] , T. Riemel [-] (85. M. Zeman [-] ) , P. Baránek [-] (84. L. Hlaváč [-] ) - D. Havranke [-] , P. Kubjatko [-] , P. Herrmann [-] (53. M. Kubeša [-] )

FK Darkovice B
M. Malík [-] - D. Bach [-] - O. Miketa [-] (78. M. Witassek [-] ) , T. Tvrdý [-] , J. Hanzlík [-] , L. Postulka [-] , D. Lukáš [-] (53. J. Heiduk [-] ) , A. Večerek [-] , R. Halška [-] , A. Tvrdý [-] , A. Kremser [-]

ŽK: 31. P. Baránek , 38. M. Pitra - 73. A. Tvrdý .
Hráči zápasu: P. Kubjatko , D. Havranke - R. Halška .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.