Dobroslavice otočily skóre zápasu


Branky


0

Dolní Benešov se sice ujal vedení 2:0, ale Dobroslavice třemi góly zvrátily zápas na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I když Dobroslavice byly po celý zápas lepším týmem tak zpočátku stříleli góly hosté z Dolního Benešova. Už v 2. minutě se standardka odrazila ke Stříbnému, který vrátil do vápna na Tomáše Lellka a ten střelou kolem  gólmana Jaskuly otevřel skóre zápasu - 0:1. O chvíli později po krásné akci Stříbného s Lellkem napálil prvně jmenovaný tyč domácí branky. Po 20. minutách se centr Stříbného dostal k Richardu Husovskému a ten míč napálil vedle branky.  V 35. minutě vystřelil Stříbný na bránu. Míč se odrazil od zad Richarda Husovského doproti pohybu domácího brankáře a zaplul do sítě - 0:2. Ve 40. minutě vyrobila hostující defenzíva chybu, kterou potrestal Jakub Klekner - 1:2. Dvě minuty před koncem poločasu opět po chybě hostující obrany vyrovnal skóre David Rathouský - 2:2

 

Ve druhém poločase hosté odešli a hru zcela ovládly Dobroslavice. Domácí si vypracovávali jednu šanci za druhou. Hosté se dostali do šance Husovským, který si obhodil dva hráče a vydal se na samostatný únik. Před šesnáctkou mu došly síly, hostující obránci ho doběhli a míč uklidili do bezpečí. Rozhodující okamžik zápasu přišel sedm minut před koncem, kdy chybu hostujícího gólmana využil Martin Hrubý a otočil skóre zapasu ve prospěch domácích Dobroslavic - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (trenér): Hosté se dostali do dvoubrankového vedení , které jsme do přestávky dvěma góly zlikvidovali. Po přestávce jsme už byli jasně lepší a těsně před koncem po chybě jejich gólmana vstřelili rozhodující branku. Za druhý poločas jsme si výhru zasloužili.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský ( hrající trenér): V prvním poločase oni hráli a my jsme dávali góly. Před koncem poločasu dokázali vyrovnat skóre a ve druhém poločase už byli jasně lepší a vsítili rozhodující branku těsně před koncem.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - KUROVSKÝ Stanislav (N), NOVÁK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.