1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Bolatice


Branky


13. L. Jurček - 30. D. Kampík , 44. T. Sněhota (p.) , 60. T. Sněhota
0

Štěpánkovice sice šly do vedení, ale Bolatice třemi brankami skóre otočily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Derby sousedních obcí přineslo vyrovnanou partii. První čtvrthodina hry patřila domácí družině ze Štěpánkovic, která na soupeře vletěla a k ničemu jej nepustila. V první šanci se zjevil domácí Jakub Dluhoš, ale mířil špatně. O chvilku později napálil svůj projektyl do břevna Lukáš Bielan. Z branky se Štěpánkovice radovaly ve 13. minutě, když špatné rozehrávky Bolatic stoprocentně využil Lukáš Jurček - 1:0. Hosté pak postupně vyrovnali hru. Vyrovnání se dočkali ve 30. minutě, když Lukáš Grygar vybídl ke skórováni Davida Kampíka - 1:1. Minutu před odcodem do kabin byl Kampík faulován v pokutovém území a penaltu proměnil Tomáš Sněhota, který tak otočil skóre zápasu - 1:2.

 

Druhý poločas se Bolatice stáhly před své pokutové území a vyrážely k rychlým brejkům. Štěpánkovice se sice snažily, alejejich úsilí končilo před hostujícím vápnem. V 60. minutě vyslal Kampík do rychlého brejku Sněhotu, který s přehledem zavěsil - 1:3. Pak už se zápas víceměně dohrával a hosté si výhru zkušeně pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Vyrovnaný zápas. My na ně vletěli a dokonce jsme šli dovedení. Po naší chybě srovnali, a pak se ujali z penalty vedení. Ve druhé půli se stáhli před šestnáctku a hráli na brejky, Jeden proměnili a zápas se dohrál.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Menší derby. Štěpánkovice daly první branku. My jsme skóre obrátili. Druhá půle vyrovnaná. My jsme rozhodli z brejku.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - V. Axmann [-] , G. Slaný [-] , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , J. Dluhoš [-] , L. Kufka [-] , L. Vybrančík [-] , P. Benek [-] , L. Bielan [-] , J. Václavík [-] (61. J. Kolečkář [-] )

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - D. Sněhota [-] , D. Kampík [-] (68. D. Macura [-] ) , R. Plaček [-] , J. Monsberger [-] (62. V. Hrubý [-] ) , T. Sněhota [-] , O. Langer [-] (62. P. Boček [-] ) , L. Grygar [-] (82. J. Bortlík [-] ) , F. Kocián [-] (75. P. Tomšů [-] ) , P. Nawrath [-] , V. Duda [-]

Hráči zápasu: M. Tomíček - D. Kampík , T. Sněhota .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRZISCH Roman - HARAZIM Robert (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.