Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou D skončil plichtou


Branky


21. M. Duda , 79. M. Gai - 12. A. Večerek , 54. M. Hajduček
0

Darkovice vedly v zápase 0:1 a 1:2. Darkovičky dokázaly vždy reagovat vyrovnávací brankou. Body se tak dělí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který byl přeložen na úterý se odehrál v Darkovičkách, kam dorazilo mužstvo Darkovic.

 

V úvodu utkání se obě mužstva vzájemně oťukávala. Do vedení šlo družstvo z Darkovic v probíhající 12. minutě, když Adam Večerek dostal nahrávku do pokutového území, kde se otočil a střelou do protipohybu domácího brankáře Pískaly otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Domácí s odpovědí moc neotáleli. Ve 21. minutě se dostal po chybě hostující defenzívy k míči Milan Duda a mazácký přehodil brankáře Malíka - 1:1.

 

Do konce poločasu si Darkovičky vypracovaly dvě šance. Posila z áčka Michal Gai zaváhal v samostatném nájezdu, a David Schebestík střelou ze dvaceti metrů rozezvučel pouze břevno hostující svatyně. 

 

 

Po přestávce nastoupilo domácí družstvo velmi vlažně. Hosté z Darkovic toto náležitě využili. Balon se dostal v 55. minutě po centru na hlavu Martina Hajdučka, který si už věděl rady, kam míč poslat - 1:2.

 

Darkovičky opět musely dohánět jednobrankovou ztrátu jako v prvním dějství. Vyrovnání se domácí ekipa dočkala až čtvrthodinu před závěrečným hvizdem rozhodčího, kdy se ze strany řítil na hostujícího strážce svatyně Michal Gai a tentokrát nezaváhal - 2:2.

 

V závěrečné čtvrthodině se obě mužstva snažila strhnout výhru na svou stranu. K největší příležitosti se dostal Schebestík, jehož střelu bravurně vyrazil hostující brankář Malík. Zápas tak dospěl k zasloužené remíze.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): My jsme brzy inkasovali po naší chybě. Srovnali jsme asi za deset minut. Do druhé půle jsme vstoupili vlažně a soupeř nás potrestal. Vyrovnali jsme asi patnáct minut před koncem. V závěru se snažila obě mužstva strhnout výhru na svou stranu, ale bylo to bez šancí. Měli jsme tři posily z áčka, ale vidět to moc nebylo.

FK Darkovice B
Daniel Bach (hráč): Zápas měl dobrou úroveň. Hrálo se na obě strany. Ve výsledku jsme možná měli více šancí, ale remíza je spravedlivá.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - P. Adamčík [-] , D. Hruška [-] (73. M. Ondič [-] ) , R. Korchan [-] , J. Adámek [-] - T. Ondič [-] (58. R. Tesarčík [-] ) , M. Gai [-] , O. Diviš [-] , D. Schebestik [-] (83. A. Vilkus [-] ) - M. Duda [-] , P. Turanský [-]

FK Darkovice B
M. Malík [-] - L. Hloušek [-] , A. Tvrdý [-] , D. Lukáš [-] (74. J. Heiduk [-] ) , T. Miketa [-] - L. Postulka [-] , D. Bach [-] , P. Lukáš [-] , M. Hajduček [-] - A. Večerek [-] (63. D. Kurek [-] ) , J. Vyletělek [-]

ŽK: 72. J. Vyletělek , 88. L. Postulka , 90. M. Hajduček , 90. D. Kurek .
Hráči zápasu: P. Lukáš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Václavík Josef - Tkačík Lukáš, Tkačík Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.