Strahovice padly doma s Darkovicemi


Branky


0

Favorit ze Strahovic se nebyl schopen gólově prosadit a Darkovice toho dokázaly náležitě využít, když vsítily dva góly a poctivou obranou se prokousaly ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizované Strahovice přivítaly na svém domácím pažitu mužstvo z Darkovic a překvapivě doma padlo. Strahovice byly po celý zápas opticky lepším týmem, ale jejich problémem se ukázala být jalová koncovka. Po úvodních zahozených šancích domácích se dostaly ke slovu pečlivě bránící Darkovice. Na světelné tabuli běžela 17. minuta, když se darkovický záložník uvolnil po lajně. Nahrávkou pod sebe našel Aleše Kremsera, jenž uklidil míč prakticky do prázdné brány - 0:1. Tlak domácích ale pokračoval dál, a ve 33. minutě se v jejich největší šanci zjevil Michael Hluchník, ale na hostujícího brankáře Michala Malíka si nepřišel. Do konce poločasu se ještě domácí dostali do nadějných příležitostí, ve kterých jim chyběl důraz. 

 

 I druhé dějství se hrálo podle stejných not. Strahovice obléhaly hostující bránu a Darkovice pozorně bránily a vyrážely k rychlým brejkům. V 50. minutě se jim jeden brejk povedl a Dominik Lukáš si už se šancí věděl rady - 0:2. Strahovice se však nadále snažily něco s výsledkem udělat. Patrik Slavík se dostal do samostatného úniku, ale míč si moc ukopl a nebylo z toho nic. O chvíli později Radek Němec nedokázal z metru trefit prázdnou branku. Největší šancí byla střela Patrika Slavíka z dvaceti metrů, která rozezvučela břevno hostující svatyně. Darkovice se dostaly pouze do jedné šance, ze které se ale nic neurodilo. To je však nemuselo mrzet, protože výbornou obrannou hrou si už výhru vzít nenechaly.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Radek Hladík (asistent trenéra): Upozorňoval jsem hráče, že nemají soupeře podcenit, a i když se tak nestalo, vsítit branku byl pro nás nadlidský výkon. Šancí jsme měli, že jsme mohli vyhrát až o tři branky. Hosté po celý zápas urputně bránili a vyškolili nás v šancích.

FK Darkovice B
Daniel Bach (hráč): V prvním dějství nás soupeř docela dost tlačil, nám se ale podařilo vsítit branku, což nás uklidnilo. Ve druhé části jsme dali brzy branku a zklidnili se ještě víc, dokázali jsme podržet míč a ubránit tři body.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Schenk [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] , J. Beneš [-] - J. Josefus [-] , R. Němec [-] , D. Beneš [-] , P. Slavík [-] - M. Hluchník [-] - P. Kubiš [-]

FK Darkovice B
M. Malík [-] - D. Bach [-] - P. Smetka [-] , A. Tvrdý [-] , T. Tvrdý [-] , O. Miketa [-] , A. Kremser [-] , D. Lukáš [-] , D. Kurek [-] , R. Halška [-] , J. Hanzlík [-]

Hráči zápasu: J. Beneš - R. Halška .
Místo: Strahovice. Rozhodčí: PRASEK Beno - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.