J. Timel 50.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice vydolovaly výhru


Branky


50. J. Timel
0

O výhře rozhodla branka Timela z padesáté minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj dvou celků ze spodku tabulky rozhodlo domácí prostředí. Zápas se odherával na velmi špatném terénu, který byl podmočený a vlivem neustálého deště i bahnitý. Zápas byl díky tomu velmi tvrdý na obě strany. Hrála se vyrovnaná partie z obou stran. Domácí družina si v prvním poločase vypracovala dvě větší šance. Zhruba po patnácti minutách hry se ocitl sám před brankářem Petr Smetka. Brankář Marčák nejdříve jeho střelu dokázal vyrazit, a následná dorážka Smetky mířila nad jeho bránu. Ve 21. minutě se řítil domácí Tomáš Večerek na brankáře Marčáka, který ho však nedovoleně zastavil. Kdyby tak neučinil, zívala by před Večerkem prázdná brána. Marčák obdržel za svůj faul pouze žlutou kartu. Po půlhodině hry nebyla Hati uznána branka pro ofsajd. Pak se poločas pouze dohrával.

 

Obraz utkání se nezměnil ani po změně stran. V 50. minutě odcentroval Adam Večerek, střídající brankář Chmelař vyrazil míč pouze ke kopačkám Jana Timela, který prostřeli úplně vše co mu stálo v cestě - 1:0. I v dalším průběhu hry měla šance domácí ekipa. Ve dvou šancích se objevil agilní Petra Smetka. V jednom případě jeho pokus vyrazil hostující gólman. Ve druhém svou hlavičku nasměroval jen těsně nad břevno. A když Hať mířila těsně před koncem utkání pouze do břevna, tak si Darkovice svou těsnou výhru udržely a připsaly si vydřene tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Hrálo se na velmi špatném terénu, který nepřál moc kombinační hře. Bylo to tvrdé na obě strany. V zápase jsme si vypracovali více šancí a myslím, že tři body jsme si zasloužili.

TJ Sokol Hať B
Gabriela Štverková (vedoucí týmu): Zápas to byl vyrovnaný. Hrálo se na velmi těžkém terénu, takže to se spíše bojovalo a hrálo se nahoru dolů. Nám neuznali branku v prvním poločase, ve druhém jsme napálil břevno. Domácí naopak ze svých šancí využili jednu, a proto zvítězili.



Sestavy


FK Darkovice B
M. Malík [-] - A. Večerek [-] (89. T. Kubín [-] ) , T. Tvrdý [-] , T. Večerek [-] , J. Timel [-] , P. Lukáš [-] (52. D. Bach [-] ) , D. Lukáš [-] , P. Smetka [-] (72. P. Ricka [-] ) , L. Hloušek [-] , R. Halška [-] , A. Tvrdý [-]

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] (46. R. Chmelař [-] ) - T. Gazdík [-] , M. Kupka [-] , J. Fryštácký [-] , L. Machalla [-] , L. Mučka [-] , M. Skiba [-] (46. O. Zháňal [-] ) , A. Heglas [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-]

ŽK: 44. A. Tvrdý , 78. T. Večerek - 21. R. Marčák , 61. L. Štverka , 84. A. Heglas , 86. J. Fryštácký .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - TVRDÝ Pavel (N), BROSKEVIČ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.