0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice vyloupily Vávrovice


Branky


0

Diváci sledovali průměrný zápas, kde v každém poločase vsítili hosté jednu branku a odvezly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spíše bojovný zápas nabídlo utkání mezi domácími Vávrovicemi a rezervou Kobeřic. Hostující ekipa byla o něco lepším týmem a dokázala také zaslouženě zvítězit. První branku vsítili hosté ve 12. minutě, když se Robin Náhlík dostal do samostatné akce a tváří tvář domácímu gólmanovi Janu Greipelovi poslal míč podél něho do vávrovické sítě – 0:1.  Za domácí se do největší šance dostal Filip Mrusek, ale míč se mu v rozhodném okamžiku zapletl mezi nohami. Do kabin tak odcházela radostněji hostující družina.

 

Ve druhé části se obrázek hry vůbec nezměnil. Hra se neustále přelévala z jedné strany na druho a žádná z družin se nedostala do vyložené šance. Ze šedi průměru vybočila  78. minuta, kdy se dostal do samostatného úniku kobeřický Patrik Komárek a s chladnou hlavou prostřeli vávrovického brankáře – 0:2. Když v závěru zahodily Vávrovice dvě nadějné šance, odvezly si Kobeřice domů tři  zasloužené body.



Ohlasy k zápasu


FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Nastoupili jsme v kombinované sestavě. Kobeřice byly o něco lepším týmem a zaslouženě vyhrály.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Zápas byl vyrovnaný. My jsme měli více štěstí v proměňování příležitostí. Asi jsme se dobře připravili na sezónu.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
J. Greipel [-] - O. Levák [-] , T. Šenk [-] , J. Štencek [-] , R. Schreiber [-] (63. R. Bartusek [-] ) , M. Schoppik [-] , J. Schneider [-] , F. Mrusek [-] (69. L. Foltýn [-] ) , J. Lichovník [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - K. Janiš [-] , M. Vidlák [-] , L. Jašek [-] , D. Mrva [-] , L. Mrva [-] - P. Komárek [-] , M. Havranke [-] , R. Hahn [-] (57. O. Bedrich [-] ) - R. Náhlík [-] (72. D. Lasák [-] ) , P. Hlawenka [-]

ŽK: 55. J. Lichovník - 32. R. Hahn , 48. R. Náhlík .
Hráči zápasu: J. Štencek - P. Komárek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - STANKE Vladimír, BILÍK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.