4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Smrku slavili výhru domácí


Branky


4. O. Suk , 36. F. Nováček , 51. O. Suk , 89. K. Horký - 23. L. Pekárek
0

Radkovice si v záchranářském zápase ve Smrku odvezly porážku 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení

Smrk po nešťastné prohře v Hrotovicích přivítal na svém hřišti Radkovice a při výhře domácích by na tom byly oba týmy lépe. Radkovice, ale chtěly zapomenout na minulou vysokou domácí porážku 2:6 od Rudíkova. Diváci si našli cestu i přes nevlídné počasí. Domácí již před zápasem věděli, že nemohou spadnout na poslední příčku tabulky, protože poslední Rouchovany utrpěly vysokou porážku na hřišti Rapotic B v poměru 5:0. V dnešním utání podali domácí velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhráli. Od začátku byli lepším týmem. Vše načal ve 4. minutě Ondřej Suk, který poslal domácí tým do vedení -1:0. Hosté sice ve 23. minutě vyrovnali Lukášem Pekárkem na 1:1, ale vedení si domácí dlouho vzít nenechali a ve 36. minutě Filip Nováček opět za radosti domácích fanoušků skóroval na 2:1.

Domácí náskok navýšili

Druhý poločas pak začal navyšováním domácího skóre. V 51. minutě Ondřej Suk přidal svou druhou branku a domácí vedli 3:1. Domácí potom hru kontrolovali a v 89. minutě pečetil dobrý výkon domácích Karel Horký na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Smrk
Horký Karel, trenér: Dneska jsme podali velmi dobrý výkon a zaslouženě vyhráli. Důležité body pro nás




Sestavy


TJ FC Smrk
M. Cejpek [-] - F. Nováček [-] , F. Wortner [-] , D. Franc [-] , V. Jaskula [-] - M. Pitor [-] , T. Man [-] (78. K. Ondrák [-] ) , Š. Hort [-] , L. Slavík [-] (76. M. Havlík [-] ) - O. Suk [-] , O. Maláč [-] (85. K. Horký [-] ) -

SK Radkovice
V. Štolz [-] - M. Nováček [-] , L. Kočí [-] , M. Konfršt [-] , L. Štolz [-] (70. R. Žák [-] ) , L. Pekárek [-] , A. Macháček [-] , R. Odstrčil [-] , J. Pekárek [-] , J. Hofman [-] , M. Hlouch [-]

ŽK: 74. T. Man - 61. R. Odstrčil .
Hráči zápasu: O. Suk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, MUSIL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.