Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí vedení už Konárky udržely


Branky


0

Třikrát šli domácí v zápase do vedení, hosté dokázali dvakrát srovnat krok. Na třetí gól z hlavy Martina Vokouna už odpovědět nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konárky šly před pauzou do vedení z penalty

"Čeká nás kvalitní soupeř, ale v derby se o body popereme", hlásala domácí lavička před výkopem. V bojovně vedeném zápase měly Krakovany navrch, ale jejich akce končily na dobré obraně domácích hráčů. Domácí borci ale každou příležitost k rychlému protiútoku využívali a tak se dostali i do vedení. Miloš Černík si naskočil neatakovaný na Pokorného centr a poprvé rozvlnil síť za zády Špinky - 1:0. Hostujícímu týmu se podařilo vyrovnat po rohovém kopu, kdy se v závaru před brankou Svobody se nejlépe orientoval Lukáš Jelínek - 1:1. Bohužel pro hosty přišla jejich chyba ve středu pole, rychlý brejk dvojice domácích útočníků a faul v šestnáctce. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Radek Pokorný - 2:1 a domácí mohli jít do kabin veselejší.

 

Ve druhém poločase vsadili domácí na bezchybnou obranu. Dařilo se jim odolávat pouze patnáct minut, kdy se opět po rohovém kopu ze skrumáže prosadil Roman Tlučhoř - 2:2 a srovnal skóre. Nadále hosté dobývali branku Konárovic, ale vypracovat si vyloženou šanci se jim nedařilo. Naopak to byli domácí, kdo z ojedinělého protiútoku dokázal rozhodnout. Martin Vokoun se nejrychleji zorientoval před brankou Špinky a přesnou hlavičkou rozhodl o třech bodech pro domácí - 3:2. Krakovany se vzmohly již jen na platonický tlak.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Přivítali jsme doma Krakovany, o kterých víme, že mají kvalitní tým. Také to od začátku bylo poznat i na hřišti. Bohužel pro Krakovany vše končilo na hranici našeho vápna. Krakovany nás zatlačily, ale poločasové vedení bylo naše. Do druhého poločasu jsme šli uhájit doma tři body. Bohužel Krakovany důrazem po rohovém kopu srovnaly skóre na 2:2. Jenže my máme Vokouna, který má výbornou formu! Šli jsme do vedení 3:2, ale Krakovany si chtěli nějaký bod odvézt. Do konce zápasu nás hosté zatlačili na naší polovinu, ale vše jim končilo na vápně. Takže jsme vydřeli doma důležité tři body. Musím poděkovat klukům za zvládnutý zápas takticky a hlavně bojovně.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Byl to hlavně boj, nebylo to moc líbivé. Bylo to prostě derby. Dostali jsme dva góly hlavou od neobsazeného hráče, který může v klidu zakončovat. Ve druhé domácí zalezli a bránili. Závěr byl kouskovaný, ale my jsme jim to usnadnili. Na góly se strašně nadřeme a naopak snadno inkasujeme. Padla na nás trochu deka. V Konárovicích se prostě hraje blbě, je to menší hřiště, bojovní domácí, prostě pro hosty to není příjemné prostředí.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - R. Černík [-] , P. Jandák [-] , M. Brunclík [-] , J. Pokorný [-] (80. P. Pokorný [-] ) - R. Pokorný [-] , L. Sojka [-] , M. Vokoun [-] , M. Černík [-] - L. Kahoun [-] , M. Patočka [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - L. Jelínek [-] , L. Neruda [-] , S. Šindelář [-] (75. J. Oberreiter [-] ) , M. Kutil [-] - R. Tlučhoř [-] , O. Louda [-] , J. Pospíšil [-] , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] -

ŽK: 33. R. Černík , 37. J. Svoboda , 84. P. Pokorný , 90. L. Kahoun - 33. J. Pospíšil , 42. M. Kutil , 70. L. Jelínek .
Hráči zápasu: L. Sojka , M. Vokoun .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Baroch Lukáš - VOKŘÁL Martin (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.