M. Kutil 82.
R. Tlučhoř 85. (p.)
2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka ztratila dvougólový náskok


Branky


82. M. Kutil , 85. R. Tlučhoř (p.) - 44. M. Klička , 70. L. Týma
0

Minutu před pauzou se hosté ujali vedení, které po sedmdesáti minutách ještě navýšili na 0:2. Jenže mohutný závěrečný nápor domácích slavil úspěch a Krakovany dokázaly vyrovnat. V penaltách byli úspěšnější hosté a vezou si alespoň dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřábka šla gólem do kabin do vedení

V Krakovanech se dal očekávat kvalitní fotbal týmů horní poloviny tabulky. A toho se diváci také dočkali. Hosté se snažili hrát ze zajištěné obrany a nedat domácím hráčům prostor ke hře. Přesto se v první šanci ocitl krakovanský R. Tlučhoř, který sice tísněn postupoval sám na branku, ale střelu namířil mimo Málkovy tyče. I hosté si vytvořili nadějné pozice, ale ani Krupka ani Hájek je zužitkovat nedokázali. Ke změně skóre tak došlo až těsně před poločasovým hvizdem rozhodčího Poklopa. Krupka našel dlouhou přihrávkou Miloslava Kličku, ten si míč dobře zpracoval a nedal Špinkovi v domácí bráně šanci - 0:1.

 

Krakovany vyrovnaly za pět minut dvanáct

Do druhého poločasu domácí přidali plyn a zmáčkli hosty na jejich polovině. Centrovanými míči ze hry nebo standardních situací se snažili ohrozit Málka, ale ten ve spolupráci s dobře organizovanou obranou odolával. Větčinu míčů stáhl do svých rukavic a nebo je obránci stačili před nabíhajícími domácími útočníky odvrátit. Jestřábka se na domácí polovinu dostávala pouze v rychlých protiútocích, ale nic vážného se z toho neurodilo. Až po pětadvaceti minutách zakombinoval Mikeš s Kurešem, poslal přihrávku na Ladislava Týmu a ten z dvanácti metrů trefil z první - 0:2. Do konce zápasu zbývalo dvacet minut a domácí zmobilizovali všechny síly. V osmdesáté druhé minutě napřáhl za vápnem Martin Kutil a krásnou střelou překvapil Málka, který byl možná o něco více před bránou - 1:2. Hned o tři minuty později v závaru před brankou fauloval gólman Málek domácího Antoše a nařízenou penaltu proměnil bezpečně Roman Tlučhoř - 2:2. Ve zbývajícím čase mohli o třech bodech rozhodnout jak domácí tak hosté (střídající Dunka mohl tečovat střelu mířící vedle), ale skóre se už neměnilo.

 

V penaltové loterii se domácím nedařilo

Zatímco hosté byli ve svých pokusech stoprocentní, když postupně proměnili Klička, Kubánek, Krupka a Kubíček (možná jsou hráči, jejichž příjmení začíná na "K" penaltově nadanější), na druhé straně se nedařilo. R. Tlučhoř mířil vedle, L. Tlučhoře vychytal Málek. Proto si druhý bod připsali hosté.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Pro nás je to získaný bod, protože jsme ještě dvanáct minut před koncem prohrávali o dva góly. Jestřábka má dobrý manšaft, hráli dobře dozadu, nedávali nám žádný prostor. V druhém jsme hráli pětadvacet minut na jejich polovině, oni měli tak dva brejky a z jednoho jsme inkasovali. Defenzivně hráli hosté dobře. Nakonec se nám to podařilo dotáhnout do penalt, ale ty jsou podle mě nesmysl To je jen můj názor.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: První poločas byl z naší strany celkem dobrý, ve druhém nás Krakovany zmáčkli. Centrované míče chytal Málek, obrana odolala a postupně jsme vyrovnali hru. Podařilo se nám po pěkné kombinaci zvýšit, ale závěr jsme nezvládli. Když bych to měl nezaujatě ohodnotit, tak remíza je asi spravedlivá. Krakovany byly druhý poločas lepší. Ale mrzí, že jsme o tři body přišli v závěru...



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - R. Tlučhoř [-] , S. Šindelář [-] (76. V. Novotný [-] ) , M. Kutil [-] , L. Neruda [-] - J. Antoš [-] , L. Tlučhoř [-] , M. Věříš [-] (46. [-] ) , J. Pospíšil [-] - T. Sixta [-] , L. Jelínek [-] -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Málek [-] - J. Hron [-] , D. Kubánek [-] , M. Klička [-] , L. Týma [-] - A. Krupka [-] , O. Martínek [-] , R. Hájek [-] (78. T. Kubíček [-] ) , M. Skalický [-] - P. Kureš [-] (83. R. Dunka [-] ) , M. Mikeš [-] -

ŽK: 32. R. Tlučhoř , 60. L. Jelínek - 32. D. Kubánek , 56. P. Kureš , 60. L. Týma , 86. A. Krupka .
Hráči zápasu: M. Kutil - A. Krupka , M. Klička , J. Hron .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POKLOP Petr - KUBIČEK Luboš (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.