Lužec dvěma góly Kuchaře přetlačil soupeře


1

Ani na druhý pokus nedokázali bodovat fotbalisté Velkého Borku. Tentokrát ale bylo jejich snažení mnohem nadějnější - v Lužci totiž prohráli až po velikém boji a o jedinou branku. Kaňkou je další zranění kanonýra Kováče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Lužci nevydrželo dlouho

Napravit nevydařenou domácí premiéru v soutěži se vydali do Lužce nad Vltavou fotbalisté Velkého Borku. Jejich trenér udělal oproti minulému zápasu některé změny v sestavě, v níž se tak nově objevili například Kříž či Paloušek. Začátek zápasu ale hostům vůbec nevyšel. Hned v 10. minutě totiž musel střídat Kováč, který se při svém průniku do vápna soupeře zranil v oblasti kolene. Nadějná akce hostí navíc neskončila gólovým úspěchem. V 15. minutě pak navíc přišla gólová rána. Po pěkné akci domácích z pravé strany se k zakončení dostal exligista Kuchař a míč z jeho kopačky se štěstím zamířil do šibenice. 1:0. Od 24. minuty se ale už hostům dýchalo lépe. Lužečtí špatně zahráli přímý kop, čehož hosté využili k bleskovému protiútoku. Na jeho konci vyslal střídající D. Procházka přesným míčem Jeřábka, a ten předvedl přesné zakončení k tyči. 1:1. Další náznaky šancí už nepřinesly gólový efekt, a tak bylo po prvním poločase skóre vyrovnané.

Kuchař rozhoduje zápas

Hned po třech minutách druhé půle si domácí vzali své vedení zpět. Kuchař při rozehrávce trestného kopu posunul míč na D. Tauchmana, který střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě. 2:1. Ani druhé vedení ale domácím nevydrželo dlouho. Jejich obrana totiž vyrobila chybu a předložila míč na kopačky hostujícího Nesládka. Hostující mladík se s ním nepáral a napálil ho až do sítě. 2:2. Do hlavní role se poté opět pasoval zkušený Kuchař, který se postavil k rozehrávce přímého kopu a lépe se snad trefit ani nešlo. Míč přelétl zeď a i přes veškerou snahu brankáře Procházky se od tyčí odrazil do sítě. 3:2. Ani třetí vedení v zápase však nemuselo Lužci vydržet. V poslední minutě se totiž Velkému Borku povedl pas za domácí obranu, po němž se unikající útočník řítil z úhlu na branku. Jeho střela na zadní tyč byla dobře mířená, ale domácí brankář Prislupský stačil zareagovat a nohou míč vytěsnil. Zachránil tak svému týmu tři body za výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Vítězství jsme si dnes zasloužili a vstřelili jsme krásné branky.

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Do Lužce jsme jeli s tím, že jsme chtěli odčinit porážku z domácího zápasu a předvést sebevědomější a bojovnější hru. Výkon z naší strany byl lepší než před týdnem ale opět jsme doplatili na naše chyby, které soupěř dokázal trestat. Z našeho mužstva předvedli dobré výkony D. Procházka, P. Jeřábek a P. Nesládek, kdy však rozdílovým hráčem byl domácí Kuchař. Ten domácím tvořil hru a výkon korunoval dvěma góly. Teď nás čeká další těžké utkání s posílenými Tišicemi.



Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, KINČL Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 12:58
Lužec dokáže být doma silný a ubojuje s Borkem body. Tuším, že padat goly budou až ve druhém poločase.