SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 01.06.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

Olešná přišla o body, mohla ale i prohrát. Nejen v tomto zápase, ale v každém jiném, drží svůj tým nad vodou Václav Fiedler. Z pozice levého beka se dvakrát prosadil rynholecký Jiří Pelc a pomohl tak nejen defenzivním, ale i ofenzivním výkonem k dalšímu vítězství. Proti stál Daniel Kopernický, jehož výkon v luženských řadách opět vyčníval. Za Jesenici odehrál stabilně dobrý zápas Jaroslav Mutínský, cesta přes něj vedla jen ztěží. Martin Cibulka zopakoval, proč získal za minulé kolo ocenění hráče kola.

 

Defenzivní roli si opět splnil na výbornou David Minařík. Hředelský mladík se s dospělým fotbalem vyrovnal výborně a má před sebou slibnou budoucnost. Prosadil se i gólově. Proti němu odehrál ve středu zálohy výborný zápas Petr Čech starší. Byl tvůrcem hry, trefil dvakrát břevno. Gólově mu přáno nebylo. Dvakrát se prosadil Jaroslav Grill, jehož trefy byly v důležitém zápase se Mšecí velmi důležité.

 

Martin Wittmayer ukázal, že umí famózně zahrát i ve středu zálohy. Dominik Varyš vsítil do senomatské sítě jeden gól a byť se týmu nedaří, on si na gól vždy najde prostor. Útočník ze Senomat byl u dvou branek svého týmu a i když Marek Komín sám gól nedal, pro svůj tým byl velmi důležitým hráčem a utkání se mu povedlo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2019 10:20 do 05.06.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.