SESTAVA KOLA - 21.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 11.05.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy.

I v dalším zápase podržel Ivan Haužvic svůj tým, opět předvedl několik dobrých zákroků a zneškodnil penaltu. Olešná vyhrála, ale především v defenzivě měla s Lužnou co dělat. Dobře zahrál v zadních řadách Luboš Helebrant, který své defenzivní úkoly nadhodnotil ofenzivními výpady. Jan Vrábík zařídil gólem do šatny poločasovou remízu. Nakonec v přestřelce spolu se svými spoluhráči padl. Patrik Vitner působil velmi spolehlivě proti Městečku.

 

David Minařík znovu odvedl často přehlíženou černou práci a podporoval svůj tým v ofenzivní činnosti. Střed Lubné bez Denise Vopata si lze jen těžko představit. Podstoupil mnoho soubojů, dvakrát se radoval z gólu a nakonec i z vítězství. Levá strana opět patřila Martinu Wittmayerovi. Góly nedával, ale připravoval. Jesenice zvítězila v Kolešovicích a velkou zásluhu na tom měl kapitán Petr John. Dal dva góly, především ten druhý stál za to.

 

Hattrickem se v Senomatech blýskl František Machovský. O gól více vstřelil Filip Libecajt, který popravil Pustověty. Zajímavý duel mezi rezervou Zavidova a Ohnivci rozhodl dvěma góly Petr Šnídl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 02:41 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.