SESTAVA KOLA - 20.kolo Divize A, 2018-2019

Datum kola: 07.04.2019

0

Další kolo za námi a přinášíme opět výběr jedenácti nejlepších. Jako vždy bylo nesmírně těžké vybrat mezi tolika hráči, ale místo v sestavě je omezené. Věříme, že zde najdete svého oblíbence či favorita a podpoříte jej svými hlasy. Konec hlasování ve čtvrtek ve 20 hodin!

Mezi brankáři bylo opět těžké rozhodování, koho mezi tři tyče zařadit. Výborný zápas odchytal Stareček (Aritma), kterého na penalty nahradil Roub a vychytal plusový bod. Dále se dařilo Glogarovi (Sedlčany) nebo Šebkovi (Beroun), kteří si připsali čisté konto a drželi svůj tým. Svůj talent a um ukázal i Zadražil (Táborsko). V dobré formě ale chytá několikátý zápas Jaroslav Rojík, který si připsal čisté konto, dobré zákroky a i díky němu berou Klatovy dva body po penaltách.

 

Na levé straně obrany se zápas povedl Michalu Hromadovi ze Soběslavi, který také předvádí stabilně dobré a spolehlivé výkony. Dobříš drží v zadních řadách Robert Talůžek, který v případě nouze dokáže hrozit i v útoku, což dokázal i nyní v Přešticích. Michal Fric odehrál první poločas na pozici záložníka a v tom druhém se přesunul do obranných řad. Na obou postech si vedl skvěle a podílel se na vysoké výhře Admiry.

 

Střed zálohy v Přešticích má svého šéfa a tím je Ivan Blahoudek. Zkušený fotbalista má obrovský přehled na hřišti a excelentně zahrává standardní situace. V dobré formě se nyní nachází Kryštof Kvěch, který svůj výborný výkon nyní korunoval úvodním gólem a mohl se těšit z výhry Sedlčan. Soběslav má zde i druhého zástupce, kterým je Filip Vaněk. Šance připravuje i se do nich sám dostává. Pro Aritmu byl obrovskou hrozbou. Táborsko mohlo těžit z výborné práce záložní řady, kterou táhl Lukáš Pfeifer a Patrik Schramhauser. Do sestavy jsme zařadili prvně jmenovaného.

 

Ofenziva Admiry = Štěpán Zahálka. Nejlepší střelec divize zaokrouhlil svůj gólový účet na dvacet, proti Jindřichovu Hradci se blýskl hattrickem. Nebezpečný pro Tachov byl sedlčanský útočník Petr Haas, který byl při chuti a podílel se na gólech svého týmu. Výhru Rakovníka režíroval Jaroslav Červený. Kapitán zařídil všechny tři góly, když jeden sám dal a dva připravil. V sestavě kola nemůže takový borec chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2019 22:58 do 11.04.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.