SESTAVA PODZIMU Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Nejlepší jedenáctka podzimní části 1.B třídy skupiny B zná svoji podobu. Hlasujte, kdo se stane nejlepším hráčem první poloviny sezony dle fanoušků.

Brankář:

Jan Hladík (Měřín) – Mladý brankář Měřína udivoval především v úvodu soutěže, když první branku dostal až v 6. kole od Velkého Beranova. Díky pevné defenzivě jeho tým s velkým náskokem vede celou tabulku a je tak hlavním kandidátem na postup.

13 zápasů, 6 čistých kont

 

Obrana:

Martin Kubeš (Luka nad Jihlavou) – Dříč a příklad pro všechny spoluhráče. To je zkušený kapitán Luk, pod jehož vedením se tým ve vyrovnané tabulce drží na dostřel nejlepším.

11 zápasů, 4 ŽK, 1 ČK

 

David Polák (Měřín) – Pouhých devět inkasovaných branek – to je skvělá vizitka stoperské dvojice měřínských. David Polák se navíc hned šestkrát dokázal prosadit před brankou soupeře, a to buď po standardních situacích nebo z pokutových kopů.

13 zápasů, 6 branek, 4 ŽK

 

Marek Vodička (Stařeč) – Stálice zadních řad, která vládne ve vzduchu i při rozehrávce. Marek Vodička byl nepostradatelným článkem stařečské defenzivy. Navíc je druhým nejlepším střelcem svého týmu.

10 zápasů, 5 branek

 

Záloha:

Martin Pařízek (Moravské Budějovice) – Moravské Budějovice se po sestupu dokázali aklimatizovat v nižší soutěži a vděčí za to především výborným výkonům Martina Pařízka ve středu pole.

11 zápasů, 1 branka, 4 ŽK

 

Petr Kozojed (Stonařov) – Petr Kozojed se vrátil před sezonou ze štace v Sapeli Polná do rodného Stonařova a ukázal svoji cenu pro tým Zdeňka Štancla.

13 zápasů, 11 branek, 2 ŽK

 

Tomáš Doležal (Bohdalov) – Bohdalov s ním a bez něj? To je jako nebe a dudy. Kdykoli nastoupí, tak odvede vysoký standard a ovládne střed pole, přičemž je i velmi produktivní.

10 zápasů, 8 branek, 3 ŽK

 

Tomáš Ločárek (Počítky) – Rychlonohý krajní záložník patřil po celý podzim k ústředním postavám svého týmu. Hráč s divizními zkušenostmi ukázal, že je pro nováčka soutěže velkým přínosem.

13 zápasů, 4 branky

 

Útok:

Filip Toman (Luka nad Jihlavou) – Nebýt Filipa Tomana, tak Luka jen stěží bojují v horní části tabulky. Několik zápasů prakticky sám rozhodl a je ústřední postavou týmu. Vždyť se v 11 zápasech střelecky prosadil hned osmnáctkrát!

11 zápasů, 18 branek, 3 ŽK

 

Luboš Lopatář (Přibyslavice) – Kanonýr Přibyslavic ukázal, že se dokáže střelecky prosadit i v krajských soutěžích a svému týmu vystřílel mnoho bodů. Přibyslavice se jako nováček drží na druhé příčce tabulky!

13 zápasů, 13 branek

 

Marek Pislcajk (Měřín) – Útočník Starče se vyléčil ze zranění a ohromil svoji produktivitou, když si v pěti zápasech připsal osm branek a stal se nejlepším střelcem svého týmu.

5 zápasů, 8 branek, 2 ŽK

 

Další dvě jedenáctky podzimu z hráčů, kteří patřili k nejlepším:

Měrtl (Stonařov) – Netolický (Měřín), Odehnal (Počítky), Bratršovský (Luka) – Karásek (Štěpánov), D. Burian (Velká Bíteš), Souček (Měřín), Jurnečka (Počítky) – Beran (Měřín), Ganzwohl (Velký Beranov), Stehlík (Moravské Budějovice)

 

R. Toman (Luka) – Picmaus (Přibyslavice), Novotný (Bohdalov), Sabadashka (Štěpánov) – P. Ločárek (Počítky), M. Matějek (Přibyslavice), Havlíček (Nedvědice), Eliáš (Velký Beranov) – Těšík (Velká Bíteš), Koukal (Bohdalov), Smutný (Polná)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.11.2018 09:56 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.