SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 14.10.2018

0

Další kolo je za námi a my přinášíme s malým opožděním tradiční sestavu kola. V ní najdete například třígólového Kubu Husáka nebo Jana Volfa s Jiřím Votroubkem, kteří byli stěžejními hráči pro svůj tým. Věříme, že zde najdete své favority a podpoříte je svými hlasy. Pro opoždění sestavy bude hlasování ukončeno ve čtvrteční poledne.

Do sestavy jsme zařadili dva brankáře, kteří si to rozdají mezi sebou. Vladimír Mašek sbíral spousty míčů až za vápnem a byl jistotou pro Pavlíkov. Petr Flajšingr opět držel Oráčov, který zvítězil v penaltách. V obraně máme chrášťanského Václava Erbena, který byl stěžejním hráčem defenzivy, která proti Janovu udržela čisté konto. Z druhého týmu zde nalezneme Petra Bradáče, který taktéž přispěl k čistému okna. Další spolehlivý výkon předvedl v branovských řadách Dalibor Moulis, který tak potvrzuje svou dobrou formu.

 

V top jedenáctce má dva zástupce i Řevničov. Ten zvítězil v těžkém zápase s Roztoky, který jim ale domácí dosti ulehčili. Své místo zde má hattrickový střelec Jakub Husák nebo jeho kolega Milan Pedál. Důležitost pro Žehrovice opět prokázal Jan Volf, který během tří minut dal dva jediné góly svého týmu a přispěl tak ke konečné remíze. O vítězství Sýkořice rozhodl jediným zásahem Petr Linc, který byl za svůj dobrý výkon odměněn.

 

Jiří Votroubek mladší vstřelil dva úvodní góly Čisté a pro rezervu Jesenice byl neustálou hrozbou. Zasadil tak základní kámen k cestě za třemi body. Na opačné straně nelze opominout ani výkon Dominika Koláře, který zaznamenal jeden gól a taktéž byl vpředu nebezpečný.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.10.2018 18:24 do 18.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.