SESTAVA KOLA - 3.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 09.09.2018

0

Další kolo za námi a opět přinášíme sestavu kola. V té najdete hned dva brankáře, protože místo si zde zaslouží opravdu oba. Věříme, že si najdete svého favorita a podpoříte ho svými hlasy.

Na výběr bude ze dvou brankářů. Martin Kopáček zachytal výborné utkání proti Řevničovu, kdy se stal doslova noční můrou protihráčů. Udržel čisté konto a velkou měrou přispěl k výhře. To samé se dá říci o Petru Flajšingrovi, který také čaroval. Hráči Roztok ho nechali několikrát vyniknout, své řekl i v penaltovém rozstřelu. Výborné utkání odehrál Zdeněk Špimr, který na postu stopera byl bezchybný. Skvělý výkon na pozici obránce podal také Martin Amler. On a brankář Kopáček byli základním stavebním kamenem k čistému kontu.

 

Mšecké Žehrovice opět zvítězily, dvěma góly a skvělým výkonem se opět prezentoval Jan Elsnic. Pavlíkovská hra hodně stojí a bude stát na Adamu Maškovi, který opět kraloval středu hřiště a opět si připsal jeden gól. Nová posila se zatím vyplácí. Kroučová brala po výhře nad béčkem Jesenice plný počet bodů především díky Janu Husákovi, který v krátkém sledu připravil hned dva góly a neustále dělal problémy.

 

Ve středu hřiště řevničovské Sparty výborně operoval a rozdával míče Michal Beneš. Taktéž posila s velkými zkušenostmi se jeví velice dobře. Roztocký Jan Bureš zahrál také skvěle, podporoval a byl součástí útočných akcí, které ale ve finální fázi ztroskotaly. Další hattrick si připsal Filip Libecajt, který střelecky táhne svůj tým. Poslední místo patří Dominiku Kolářovi, který odehrál dobrý zápas proti Kroučové korunovaný jedním gólem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.09.2018 23:55 do 12.09.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.