SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 29.04.2018

0

Ideální jedenáctka 19. kola soutěže byla zveřejněna. Až do středečního poledne samozřejmě můžete hlasovat pro vašeho favorita v anketě o Hráče kola!

Tomáš Kopolovič (Dlouhý Újezd) – Brankář Kopolovič měl v zápase na půdě Postřekova poměrně dost práce. Svými zákroky přispěl k výhře Dlouhého Újezdu 2:1.

 

Zdeněk Staroba (Horšovský Týn) – Velezkušený šéf obrany Horšovského Týna udivuje i po padesátce nápaditou rozehrávkou a skvělou kopací technikou. Dynamo i díky němu doma porazilo Stráž 1:0.

 

Martin Čedlík (Horšovský Týn) – Starobův spoluhráč měl na výhře Horšovského Týna zásadní podíl. V 53. minutě vstřelil jediný gól zápasu.

 

Dominik Frank (Bělá) – Bělá přehrála ve šlágru kola 5:3 Meclov. Svou bojovností se na tom podílel i Dominik Frank, který pro své spoluhráče získával míče a ti z toho následně mohli těžit.

 

Pavel Jarina (Bělá) – Jedním z hráčů, kteří profitovali z Frankovy práce, byl Pavel Jarina. Ofenzivní záložník Bělé dvěma góly otočil skóre z 0:1 na 2:1. Hodně vidět byl i v dalším průběhu zápasu a nebyl daleko ani od hattricku.

 

Václav Mifek (Staňkov) – Mifek patřil k nejlepším hráčům Staňkova ve vítězném derby s Kolovčí. V utkání si připsal i gólovou asistenci.

 

Lukáš Svoboda (Postřekov) – Postřekov doma prohrál s Dlouhým Újezdem 1:2. Svoboda byl ale hodně aktivní a přesnou hlavičkou srovnal na 1:1.

 

Jakub Sloup  (Chodová Planá) – Chodová Planá sází především na zkušené hráče, ale v jejím kádru najdeme i talentované mladíky. Jedním z nich je i teprve sedmnáctiletý Sloup, který se v Boru hned dvakrát zapsal mezi střelce. Chodovka i díky němu zvítězila 5:2.

 

Jiří Houdek (Klenčí) – Houdek poslal Klenčí v duelu s Planou do vedení už ve 4. minutě. Jeho tým nakonec zvítězil 3:2 na penalty.

 

Jan Andrle (Bor) – Bor prohrál s Chodovou Planou jasně 2:5. Andrle však snesl přísné měřítko, vždyť zanamenal oba góly svého týmu.

 

Milan Janeček (Kdyně) – Kdyně vykročila za záchranou třetí výhrou z posledních čtyř zápasů. Kozolupy pomohl zdolat i Janeček, který krátce po přestávce zvýšil na 2:0 z penalty a v 77. minutě pak definitivně zlomil odpor soupeře i zásahem ze hry.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.04.2018 23:23 do 02.05.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.