SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 22.04.2018

0

Podívejte se, kteří fotbalisté se dostali do ideální jedenáctky 18. kola soutěže. Samozřejmě můžete hlasovat pro Vašeho favorita v anketě o Hráče kola. Hlasování běží do středečního poledne.

Tomáš Kaiser (Kdyně) – Kdyně se postarala o překvapení kola, když dokázala vyhrát 2:0 v Bělé. Čistým kontem se na tom podílel brankář Kaiser, jenž svůj tým podržel zejména během úvodního náporu domácích.

 

Daniel Rubant (Stráž) – Kapitán Stráže přispěl k výhře svého týmu 4:2 nad Borem. Již v 5. minutě otevřel skóre zápasu.

 

Petr Mráz (Kozolupy) – Obrana Kozolup je složena ze dvou bratrských dvojic – Mrázových a Bozděchových. Proti Postřekovu byla obrana Sokola téměř neprůchodná a do ideální jedenáctky jsme za to nakonec vybrali Petra Mráze.

 

Michal Frič (Kozolupy) – Frič se vrátil do sestavy Kozolup po dlouhé době. Hned patřil k nejlepším hráčům týmu a navíc v závěru první půle připravil Čechovi možná klíčový gól na 2:0.

 

Jakub Šimůnek (Staňkov) – Staňkov vyhrál na hřišti Chodové Plané vysoko 6:1. Jakub Šimůnek hrál po celých 90 minut s velkou chutí a hned dvakrát se zapsal mezi střelce.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Opora Plané se dostala do výborné formy. V Meclově potrestal z penalty a trestného kopu dva nedovolené zákroky domácího brankáře a zásadním způsobem tak pomohl Plané dotáhnout skóre zápasu z 1:3 na 3:3.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Překvapivou výhru Kdyně na hřišti Bělé pečetil čtvrthodiny před koncem právě Džugan.

 

David Vitoň (Stráž) – Vitoň hraje na jaře výborně. Svou formu potvrdil v zápase s Borem, který jeho Stráž vyhrála 4:2. Vitoň vstřelil dva góly.

 

Milan Obdržálek (Meclov) – Meclovský útočník větral defenzivu Plané. Mladí obránci soupeře si s ním nevěděli rady a Obdržálek dal dva krásné góly.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Suverénně nejlepší střelec soutěže potvrdil své kanonýrské kvality také v Chodové Plané. V prvním poločase nasměroval dvěma trefami svůj tým za pohodovou výhrou 6:1, v závěru pak ještě zpečetil hattrick.

 

Jakub Čech (Kozolupy) – Hattrickem se v 18. kole blýskl také kozolupský Jakub Čech. Především díky němu se zápas s Postřekovem proměnil v jednoznačnou záležitost domácích.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2018 22:34 do 25.04.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.