SESTAVA KOLA - 12.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 12.11.2017

0

Přinášíme Vám sestavu 12. kola soutěže. V ní naleznete zástupce osmi klubů. Do středečního poledne můžete tradičně hlasovat pro Vašeho favorita v anketě Hráč kola!

Radek Švarcbek (Planá) – Gólman Plané svůj tým v zápase s Bělou zejména ve druhém poločase několikrát podržel. V závěru utkání konečky prstů zázračně vyškrábl na roh střelu Jariny. V penaltovém rozstřelu pak vychytal dva hostující střelce a Planenští tak získali především jeho zásluhou i druhý bod.

 

David Vitoň (Stráž) – Stráž ukopala v Meclově překvapivý bod, přestože v průběhu prvního poločasu prohrávala už 0:2. Pak však zaúřadoval Vitoň, který dvěma zásahy vyrovnal.

 

Pavel Gust (Staňkov) – Stoper a kapitán Staňkova řídil defenzivní činnost svého týmu ve vítězném zápase s Postřekovem. Ve druhé půli, kdy se hosté snažili vyrovnat, ale vzhledem k terénu museli především nakopávat míče do šestnáctky, vyhrával většinu hlaviček a soubojů.

 

Petr Houda (Dlouhý Újezd) – Dlouhý Újezd zvítězil 3:1 v Chodové Plané. Jedním gólem se o to zasloužil i Houda.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – Jeden z nejaktivnějších hráčů Postřekova v utkání na půdě vedoucího Staňkova. I na těžkém terénu se srdnatě rval o každý míč.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Hráč Plané otevřel skóre v utkání s Bělou. Díky výtečné kopací technice navíc často hrozil ze standardních situací.

 

Jiří Stránský (Bor) – Bor se na vítězství nad Horšovským Týnem hodně natrápil. Hosté dokonce dlouho vedli. Svůj tým nakonec spasil dvěma góly v závěrečné desetiminutovce Stránský.

 

Jakub Černý (Bělá) – Nejaktivnější hráč Bělé v duelu s Planou. Utkání začal v záloze, ale už v první půli byl, jako téměř jediný z hostujících hráčů, pro obranu soupeře nebezpečný. Po přestávce se vysunul na hrot a brzy dokázal vyrovnat. Na hřišti byl neustále cítit.

 

Karel Forst (Kdyně) – Kdyně zvítězila na penalty v Klenčím. Hodně se o to zasloužil i Forst, který v 52. minutě vyrovnal na 2:2.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Opět tu máme nejlepšího kanonýra soutěže. Tlustý byl u obou gólů svého týmu ve vítězném duelu proti Postřekovu. Nejprve byl v šestnáctce přistrčen a penaltu proměnil panenkovským dloubákem a poté poslal uličkou do šance spoluhráče Vovese, který se nemýlil.

 

Lucián Gitta (Dlouhý Újezd) – Kanonýr Dlouhého Újezdu otevřel na začátku druhé skóre zápasu v Chodové Plané. Jeho tým nakonec zvítězil 3:1.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2017 11:25 do 15.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.