SESTAVA KOLA - 10.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 29.10.2017

0

V sestavě 10. kola mají hned tři zástupce týmy Staňkova a Bělé. Nescházejí ani fotbalisté Plané, Kolovče, Meclova a kanonýr Kozolup. Až do středešního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola!

Dominik Schweigl (Koloveč) – Mladý brankář Kolovče dostal poprvé v sezóně důvěru v základní sestavě. Tu v utkání proti Kdyni splatil čistým kontem přesto, že se hrálo ve velmi náročných povětrnostních podmínkách. Schweigl se několikrát vyznamenal především ve druhém poločase.

 

David Sovka (Planá) – Planá si připsala důležitou výhru 2:0 nad Postřekovem. Domácí soupeře předčili ve všech směrech a jejich dobrá hra začínala už od obranné řady. V ní vyčníval pravý bek David Sovka, který podporoval také útočné akce svého týmu.

 

Vojtěch Kafka (Meclov) – Obránce Kafka se podílel dobrým výkonem na výhře Meclova nad Dlouhým Újezdem 2:1.

 

Vladimír Iščenko (Bělá) – Bělá deklasovala 8:0 Chodovou Planou. Stoper Iščenko měl za úkol hlídat kanonýra Chvala, který se proti němu vůbec neprosadil.

 

Lukáš Zahoř (Staňkov) – Krajní záložník přispěl k vysoké výhře Staňkova nad Borem dokonce gólem. Zvyšoval na 4:1.

 

Patrik Sláma (Planá) – Planá odehrála proti Postřekovu vyrovnaný zápas a v jejím dresu se představilo hned několik hráčů, kteří by si zasloužili umístit do sestavy kola. My nakonec vybrali Petra Slámu, který po přestávce zvýšil na konečných 2:0.

 

Milukáš Pustovojt (Bělá) – Bělá zostudila Chodovou Planou a velkou záluhu na tom měl i dvougólový střelec Pustovojt.

 

Jakub Šimůnek (Staňkov) – Kraje zálohy Staňkovu v duelu s Borem fungovaly skvěle. Šimůnek není žádným kanonýrem, ale tentokrát odstartoval vyrovnávací trefou obrat. Staňkov se i díky němu po týdnu vrátil do čela tabulky.

 

Jakub Čech (Kozolupy) – Kozolupy po třech porážkách zabraly. Na hřišti Stráže zvítězily divokým skóre 6:2 a hlavní zásluhu na tom měl Jakub Čech. Ten zaznamenal hattrick a na další dva góly přihrál spoluhráčům.

 

Tomáš Tlustý (Staňkov) – Staňkovu se po dvouzápasové pauze vrátil uzdravený kanonýr Tlustý a hned to bylo znát. Proti Boru se nejlepší střelec soutěže trefil dvakrát.

 

 

Václav Landrgott (Bělá) – Další fotbalista Bělé, která deklasovala 8:0 Chodovou Planou. Landrgott byl autorem druhého a třetího gólu svého mužstva, čímž definitivně zlomil odpor soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2017 04:15 do 01.11.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.