SESTAVA KOLA - 9.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018

Datum kola: 22.10.2017

0

V sestavě 9. kola plzeňské 1.B třídy sk A. mají dvojnásobné zastoupení Bor, Meclov, Planá a Kdyně. Po jednom zástupci pak dodali Dlouhý Újezd, Klenčí a Postřekov. Až do středečního poledne můžete hlasovat v anketě o Hráče kola.

Marián Regenda (Meclov) – Gólman Meclova udržel ve šlágru kola ve Staňkově čisté konto a pomohl svému týmu k vítězství 1:0, po němž Meclovští vystřídali svého soupeře na čele tabulky.

 

Jiří Kopča (Planá) – Fotbalisté Plané zvítězili v Horšovském Týně vůbec poprvé v sezóně po 90 minutách a opustili poslední místo tabulky. Velmi dobrým výkonem se o to zasloužil i obránce Kopča.

 

Luboš Černý (Bělá) – Bělá rozstřílela 6:1 Stráž a dominantní výkon domácího týmu začínal už od obránců. Do sestavy kola jsme z nich vybrali nakonec Luboše Černého.

 

Václav Zeman (Dlouhý Újezd) – Zeman je záložníkem, ale vzhledem k přetlaku ofenzivních fotbalistů, jsme ho museli zatáhnout do obrany. K vítězství Dlouhého Újezdu v Kozolupech přispěl i vstřeleným gólem.

 

Vladislav Cibotaru (Postřekov) – Postřekov zaskočil favorizovanou Koloveč i nasazením moldavského útočníka Cibotarua. Ten druhý celek tabulky sestřelil hattrickem a stal se hvězdou utkání, v němž jeho tým zvítězil 5:0.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Podobně jako Planá zabrala také Kdyně. Dosud trápící celek sice s Chodovou Planou rychle prohrával 0:2, ale nakonec zvítězil 5:2. Záložník Džugan odvedl ve středu hřiště spoustu černé práce a v závěru navíc uzavřel skóre zápasu.

 

Martin Kubica (Meclov) – Kubica svým zásahem rozhodl tahák kola ve Staňkově. Ve 38. minutě uklidil do sítě centr spoluhráče a poslal Meclov do čela tabulky.

 

Tadeáš Malý (Planá) – Malý přispěl k důležité výhře Plané v Horšovském Týně hned dvěma trefami.

 

Karel Forst (Kdyně) – Dvaačtyřicetiletý veterán nastartoval velký obrat Kdyně proti Chodové Plané. Svými dvěma zásahy dorovnal dvougólové manko.

 

Miroslav Bořil (Bělá) – Bořil se hattrickem podílel na demolici Stráže. Třetí nejlepší kanonýr soutěže měl přitom i další gólové příležitosti.

 

Vladimír Čech (Klenčí) – Rozdílovým hráčem Klenčí při výhře 3:2 v Boru byl určitě Vladimír Čech. Ten se prosadil hned dvakrát, v 88. minutě právě on rozhodl.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2017 04:44 do 25.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.